Månedens medarbejder, juni 2019

Tusind tak til Cristian Caiazzo, som er juni-månedens medarbejder! Som tak for din indsats sender vi dig entrebilletter til Tivoli. Rigtig god fornøjelse!

A special thank you to June’s star employee Cristian Caiazzo! We’ll send you tickets to Tivoli as a thank you. Enjoy.

 

Månedens medarbejder, maj 2019

Hos Personale-match er vi meget taknemmelige for vores dygtige medarbejdere – og specielt Søren, månedens medarbejder! Som tak for din store indsats og glade humør sender vi dig entrebilletter til Tivoli.

Rigtig god fornøjelse.

 

Månedens medarbejder april 2019

Månedens medarbejder behøver ikke at være den bedste sælger – eller en, som er pæn i tøjet – eller den, der holder sig for munden, når man hoster.

Månedens medarbejder er en, der har gjort en god indsats for en af vores kunder, for en kollega, for sin afdeling eller måske for hele Personale-match.

I denne måned giver vi en særlig tak til Pauli Hammershøi for hans hjælp og engagement.

 

Brug de sociale medier i din jobsøgning

Brugen af sociale medier i din jobsøgning er blevet vigtigere end aldrig før.
Digital tilstedeværelse kan lande dig dit drømmejob, hvis du har den rette strategi.

Virksomheder og rekrutteringsbureauer bruger online medier, når de skal ansætte nye medarbejdere. Det ses at flere virksomheder slår stillinger op på sociale medier – før de anvender de traditionelle jobportaler – og nogle rekrutterer udelukkende gennem LinkedIn og netværk.

Hvordan anvender vi sociale medier? 
Vi poster og offentliggøre jævnligt vores ledige stillinger på Facebook og LinkedIn, så du kan få overblik over, hvilke jobs der matcher dine kompetencer og ønsker. Hvis du vælger at følge os på Facebook og LinkedIn, vil vores jobannoncer dukke op i dit newsfeed, hvor du kan ansøge hurtigt og nemt.

En god idé er, at du opretter dig i vores database, så vil du blive kontakte direkte, hvis netop dine kvalifikationer matcher en stilling.

Glædelig Jul & Godt Nytår

 

Vi alle, i Personale-match, vil gerne benytte lejligheden til, at ønske vores kunder, samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst alle vores dygtige medarbejdere en Glædelig Jul og et Godt Nytår.
 
2018 har været endnu et år i Personale-match, med fremgang på alle områder. Vi håber at fremgangen fortsætter i det nye år – og vil i hvert fald gøre vores til, fortsat at være blandt de bedste i branchen.

Vis resultater på dit CV

Fredagstip til din jobsøgning

Husker du at skrive dine resultater på dit CV? Det er desværre en overset del, men vi anbefaler at du, i det mindste, overvejer muligheden for at vise, hvad du har opnået i tidligere jobs. Det giver arbejdsgiveren en fornemmelse af, at du er i stand til at opnå resultater – det vil især være relevant, hvis du søger en resultatorienteret stilling.

Hvordan “sælger” du dig selv?
Det handler om, at du “sælger” dig selv og dine kvalifikationer på den helt rigtige måde i dit CV. Hvis du vælger at fokusere på, hvilke resultater du har skabt i tidligere jobs, viser du ikke kun hvilke projekter, du har haft, men indikere samtidig hvordan du har løst dem og i hvilke områder, du er stærkest i forhold til den stilling, du søger.

Det afhænger naturligvis af, hvilket job du søger og derfor vil dine opnåede resultater kunne variere fra branche til branche. Vores råd er, at dine resultater skal afspejle, hvordan du har håndteret dine arbejdsopgaver og eventuelle ansvarsområder.

Dit CV skal appellere til arbejdsgiveren, den HR-ansvarlige eller den person, der læser CV’et igennem og for at kunne konkurrere med mere erfarne ansøgere, vil resultater være vigtige – uanset om dine resultater er store eller små.

Nomineret til Årets ejerleder 2018

En prestigefyldt ejerlederpris fra PWC


Vi er stolte af at kunne meddele, at Personale-match
var nomineret til Årets Ejerleder 2018!

 

 Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 5.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra ca. 120 virksomheder. Ejerlederne interviewes ud fra spørgsmål om ejerlederen og dennes virksomhed, ledelsesfunktioner og forretningsplan, performance og vækstambitioner, ejerskifte samt årets tema. En ejerleder nomineres/udpeges i analysearbejdet og til interview, hvis virksomheden og ejerlederen opfylder følgende kriterier:

En lokal jury, bestående af bl.a. sidste års vinder, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en regionsvinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Tak for et meget fint arrangement.

 

 

Tak for en vellykket reception

Tak for en vellykket reception

Personale-match aps fyldte 10 år!
Mandag den 1. oktober, fejrede Personale-match og ejer Annette Bache sit 10-års jubilæum.

Dagen blev flot besøgt af forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere og venner af huset, som blev forkælet med en fantastisk servering og underholdning.

Succes & bedrift
For at markere dagen og Annettes succes, havde personalet i Personale-match valgt at overrække Annette en personlig gave, som på fin vis symboliserer: ‘Vejen til succes – med stolthed og glæde ved at forfølge sit mål samt påskønnelse for en bedrift’.

Tusind tak til alle jer der havde lagt vejen forbi.

Pressemeddelelse – 10-års jubilæum

Unik dansk gazelle-virksomhed fylder rundt

At starte en ny virksomhed i et konkurrencepræget marked kræver vilje. At man derudover starter midt under finanskrisen, kræver mandsmod. Men ikke nødvendigvis en mand. På 10 år er virksomheden Personale-match aps gået fra 1 til 250 medarbejdere, og med sit prisvindende gåpåmod og sin vilje til at lykkes har virksomhedens kreative direktør og stifter, Annette Bache, ført virksomheden fra nul til 80 mio. kr. i årlig omsætning.

Den 1. oktober 2018 kan både hun og hendes virksomhed fejre sit 10-års-jubilæum.

Personale-match aps har specialiseret sig i vikar- og rekrutteringsløsninger på alle niveauer og har en fremtrædende position på det danske marked.

Personale-match har vundet Børsens pris for virksomheder i hastig vækst, Gazelleprisen, i 2013 og 2017 og har været nomineret til Entrepreneur Of The Year tre gange ud fra kravene: høj standard, gåpåmod, vilje til at lykkes, indtjening, etiske principper, nyskabelse og fremtidigt potentiale. Opskriften er en unik tilgang til virksomheder og mennesker med et særligt fokus på gode arbejdsvilkår og tilpasning til kundernes behov.

Til trods for finanskrise i virksomhedens spæde start har Annette Bache skabt vækst hvert år. Annettes historie som iværksætter er fascinerende og vidner om et unikt engagement, hvor stædighed og proaktivitet har været drivkraften. Annette lægger ikke skjul på, at det har krævet hårdt arbejde at nå dertil, hvor hun er i dag, og har udtalt: ”Jeg tror ikke på held. Held rammer kun dem, der arbejder hårdt.”
Grundlaget er, at vi altid, uanset om vi rekrutterer for en større eller mindre virksomhed, er det samme rekrutteringskonsulent, der følger opgaven. Vi ved, at de bedste resultater opnås, når det er samme konsulent, der varetager hele processen. Det sikrer kontinuitet og giver kunden fuld valuta for pengene i form af en tidseffektiv og professionel håndtering af opgaverne.

Vores kunder har selvfølgelig forskellige behov, og derfor duer det ikke at levere standardløsninger. Produktet er jo de mennesker, som vi formidler kontakt til, og det er umiddelbart det samme produkt, uanset hvor du får det.

Rekruttering er en proces, der ikke alene kræver opmærksomhed og vedholdenhed. Det kræver også et stort personligt kendskab og forståelse for virksomhedens DNA, som vi rekrutterer medarbejdere til,” udtaler Annette Bache.

”I de kommende år forventer vi en stigning i markedet. Vi går ind i en tid, hvor mange virksomheder mangler faglært arbejdskraft, men som følge af de mange reformer, der er lavet de seneste 10-15 år, forventer vi, at det fortsat vil strømme ind med mennesker på arbejdsmarkedet. Vi ser derfor ikke nogen overhængende fare som følge af mangel på hænder,” slutter Annette Bache.
Jubilæet bliver markeret ved en reception for kunder, samarbejdsrelationer, medarbejdere og venner af huset mandag den 1. oktober 2018 i tidsrummet 15.00 til 18.00 på Rugvænget 22, 2630 Taastrup.

For evt. spørgsmål kontakt:

Peter Kiær Sønderbæk

Adm. direktør

Mobil 42411828

E-mail: [email protected]

Ny adm. direktør på vej til Personale-match

Pressemeddelelse

Personale-match er et rekrutteringsbureau og vikarbureau med erfaring og professionelt engagement. Og nu er der spændende nyt på vej!

Personale-match aps, skifter ud i ledelsen. Stifter og hidtidige adm. direktør Annette Bache træder et skridt tilbage for at overlade ansvaret for den daglige drift til Peter Kiær Sønderbæk pr. d. 1. juni 2018.

Peter Kiær Sønderbæk kommer fra en stilling som regionschef i MEGA FLEX A/S. Peter får ansvaret for den daglige drift, mens Annette Bache fortsætter som kreativ direktør, med ansvar for udvikling og egne kunder samt en plads i den nyudnævnte bestyrelse. Vi har været igennem et stærkt ansøgerfelt. Vi har valgt at ansætte Peter, fordi vi vurderer, at han på baggrund af sin erfaring, viden og faglige såvel som personlige kompetencer er den, der vil passe bedst ind i vores organisation. Derfor glæder jeg mig meget til at arbejde sammen med Peter, siger Annette Bache.

Skiftet betyder intet i forhold til vores mange kunder og kandidater. Vi arbejder stadig efter vores vision ”Vi vil være blandt de allerbedste i branchen!” Personale-match’s vision er at indtage en fremtrædende position på det danske marked indenfor fleksible medarbejderløsninger og rekrutteringer.

Visionen realiseres ved, at vi hele tiden har fokus på fremtiden og på at skabe løsninger, der skaber værdi.

Vi er omstillingsparate, innovative og fleksible i forhold til opgaven, og har altid fokus på kvalitet og lønsomhed.

Konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne udgør vores platform. Det forpligter og stiller store krav, men sikrer at Personale-match’ s høje kvalitets- og serviceniveau fastholdes som et af de bedste i branchen.