Kontakt os i dag

Personale-Match har over 40 års erfaring inden for rekruttering. Kontakt os i dag så vi kan hjælpe dig med rekrutteringsprocessen. Vi finder ansatte til flere industrier både som fuldtid, deltid og vikar. Vores rekrutteringsproces hjælper både virksomheder og jobsøgende med at føle sig tryg og sikker i deres valg.

Personale-match er din troværdige HR samarbejdspartner

Vi har den menneskelige indsigt og de færdigheder, der skaber de gode resultater for dig som kunde. Personale-match aps vikarbureau er startet i 2008 og har Hovedkontor i Taastrup og afdelinger i Næstved, Allerød, Odense, Kolding og Aalborg.

Vi tilbyder rekruttering, outsourcing og outplacement til virksomheder i flere industrier. Samtidig hjælper vi også jobsøgende med at finde arbejde via vores jobbank. Vi finder arbejde på fuldtid, deltid og vikar til virksomheder på tværs af industrier. 

Har du spørgsmål? Så er du til enhver tid velkommen til at tage kontakt til os på telefonen, mail eller via vores kontaktformular.

  Nogle spørgsmål?

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder