Headhunting af ny medarbejder er en tillidssag

Vi tilbyder professionel headhunting

Personale-match tilbyder landsdækkende headhunting af medarbejdere på alle niveauer. Vi har mange års erfaring med headhunting, Search & Select og rekruttering af nøgleprofiler til forskellige brancher.

Vi er ikke nødvendigvis specialister inden for dit felt, men vi er eksperter i vores branche – hvilket giver os stor træfsikkerhed på at yde den rette søgning og headhunting. Vi kan derfor matche de bedste talenter med din virksomhed.

En skræddersyet proces til at finde de bedste talenter

Hos Personale-match er det vigtigt, at vi er den menneskelige forskel. Derfor leverer vi ikke standardydelser, men tilpassede løsninger med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov og målsætninger.

Vi overlader intet til tilfældighederne, for vi ønsker at sikre en målrettet og målbar værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Vi lægger stor vægt på at kende din virksomheds DNA og kultur. Således sikrer vi os, at de præsenterede kandidater matcher dine ønsker og krav til en medarbejder, som kan levere resultater og udvikling.

Om vi headhunter og rekruttere for små, mellemstore eller multinationale virksomheder, er det altid vores mission at levere en personlig service, som afspejler vores kompetencer, menneskelighed og høje engagement.

“Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os! ”

Få en effektiv rekruttering gennem headhunting

Vores dedikerede headhuntere kan med deres brede netværk og mange års erfaring, finde frem til lige præcis de kandidater du søger.
Uanset hvilke ønsker du skulle have til en fremtidig medarbejder, så er det vores fornemmeste opgave, at disse bliver opfyldt. Vi ved hvor stor rift der kan være om de rette kandidater.

Headhunting er en yderst effektiv måde at rekruttere på, da vi med vores professionelle netværk og systematiske rekrutteringsmetoder, kan finde frem til de helt rigtige kandidater til din stilling.

Vi er ikke tilfredse, før du har fået succes med din rekruttering. Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Det siger vores kunder

Vores screening er din sikkerhed

Du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, der matcher din virksomheds DNA. Personale-match’ konsulenter er et stærkt team af specialister, som har et bredt fagligt netværk og erfaring, der tæller alle organisationsniveauer.

Vi har mange års erfaring som professionelt headhunting bureau, og sørger for at finde de rette kandidater til din virksomhed. Vi vil altid sætte os godt ind i casen, så vi bedst muligt kan finde de mest kvalificerede profiler. Vi har stort fokus på at processen er seriøs og effektiv, hvilket både kræver forarbejde og planlægning af hele processen.

Vi har fokus på succes for både dig og kandidat

Vi ved, hvor svært det kan være at finde kvalificerede kandidater i nogle brancher. Derfor anvender vi som headhunter firma hos Personale-match flere forskellige kanaler i søgningsprocessen. Det gør, at vi når bredere ud, og kan få flere højt kvalificerede ansøgere til din specifikke stilling.

Det er ofte ikke nok bare at annoncere lokalt, da det ikke er sikkert, at den rette kandidat befinder sig her. Derfor kræver det i langt de fleste tilfælde at nå bredere ud i søgningsprocessen.

Det er her vi kommer ind i billedet. Har du en stilling, som du ønsker besat? Så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige kandidat.

Som dit troværdige vikarbureau kan vi hjælpe din virksomhed med headhunting af nye medarbejdere, og vil meget gerne fortælle dig mere om vores rekrutteringsprocesser. Kontakt os i dag og hør mere om headhunting på tlf. 70 70 18 28.

  Kontakt os

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.