Headhunting af ny medarbejder er en tillidssag

Vi tilbyder professionel headhunting

Personale-match tilbyder landsdækkende headhunting af medarbejdere på alle niveauer. Vi har mange års erfaring med headhunting, Search & Select og rekruttering af nøgleprofiler til forskellige brancher. Vi er ikke nødvendigvis specialister inden for dit felt, men vi er eksperter i vores branche – hvilket giver os stor træfsikkerhed på at yde den rette søgning og headhunting. Vi kan derfor matche de bedste talenter med din virksomhed.

En skræddersyet proces til at finde de bedste talenter

Hos Personale-match er det vigtigt, at vi er den menneskelige forskel. Derfor leverer vi ikke standardydelser, men tilpassede løsninger med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov og målsætninger. Vi overlader intet til tilfældighederne, for vi ønsker at sikre en målrettet og målbar værdiskabelse for dig og din virksomhed.

Vi lægger stor vægt på at kende din virksomheds DNA og kultur. Således sikre vi os, at de præsenterede kandidater matcher dine ønsker og krav til en medarbejder, som kan levere resultater og udvikling. Om vi headhunter og rekruttere for små, mellemstore eller multinationale virksomheder, er det altid vores mission at levere en personlig service, som afspejler vores kompetencer, menneskelighed og høje engagement.

Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os! 

Vores screening er din sikkerhed

Du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, der matcher din virksomheds DNA. Personale-match’ konsulenter er et stærkt team af specialister, som har et bredt fagligt netværk og erfaring, der tæller alle organisationsniveauer.

Vi har fokus på succes for både dig og kandidat

Som dit troværdige vikarbureau kan hjælpe din virksomhed med headhunting af nye medarbejdere og vil meget gerne fortælle dig mere om vores rekrutteringsprocesser. Kontakt os i dag og hør mere om headhunting på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder