Færdighed- og Personlighedstest

Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat

Vores rekrutteringskonsulenter er certificerede af Thomas International og Master Danmark, og kan derfor hjælpe dig via en målrettet indsats, at forudsige om en kandidat er et godt match til din virksomhed gennem personlighedstest.

I Personale-match forstår vi vigtigheden af at måle vores kandidater på deres akademiske og faglige kvalifikationer. Faktorer såsom uddannelse, færdigheder, erfaring og fremtoning kan vurderes ved interviewet. Andre faktorer såsom personlighed, adfærdsmæssige præferencer, motivation og fremtidig jobperformance, logisk ræsonnement samt kulturelt match kan være langt vanskeligere at bedømme.

En personlighedstest, intelligens og logisk ræsonnement analyse kan hjælpe dig og din virksomhed til en større vished i dine rekrutteringsbeslutninger og samtidigt supplere til introduktion og on-boarding af den nye medarbejder. Hvis rekrutteringsstrategien og on-boardingen er succesfuld, vil kandidaten ikke alene præstere godt i jobrollen, men også være mindre tilbøjelig til at skifte job i nærmeste fremtid.

High Performance Teams og medarbejderfastholdelse

Personale-match’ certificerede konsulenter kan med en kombination af tests, analyser og samtaler konkretisere, hvad der lige præcis skal til for, at dine medarbejders potentiale udleves optimalt i hverdagen og dermed styrker din virksomheds konkurrenceevne.

I tæt samarbejde kan vi lave en handlingsplan for medarbejderfastholdelse og/eller udvikling af High Performance Teams. Medarbejderfastholdelse og performance går ofte hånd-i-hånd med medarbejdernes udvikling og deres måde at samarbejde på. Effektiv teamledelse er nemlig når man får medarbejderne til at spille hinanden gode.

Med udgangspunkt i markedets mest anerkendte analyse- og testværktøjer vil vi klæde lederen på, så vedkommende kan frigøre medarbejdernes fulde potentiale. Det gør vi bl.a. ved at:

Med Personale-match som dit vikarbureau og HR-samarbejdspartner kan vi sammen udvikle et High Performance Team, som kan skabe endnu bedre resultater. Kontakt os på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder