Din personlige vikarservice

Leder du efter midlertidige vikar, så kontakt os til at finde den bedste ansat.

Vi finder en vikar, som kender din branche

Personale-match har med mere end 40 års samlet erfaring i vikarbranchen opbygget et bredt netværk af specialiserede vikarer. Vi har en stor emnebank med uddannede og erfarne vikarer fra forskellige brancher, som kan træde til med kort varsel i både korte og længerevarende vikariater. Vi har bl.a. vikarer indenfor følgende forretningsområder:

Alle vores vikarer har været til samtale

Vi stræber efter at finde det rette match – og dermed sikre en god oplevelse for både din virksomhed og vikaren. Din virksomhed vil derfor få en personlig konsulent, som vil sætte sig ind i din virksomheds arbejdskultur, processer og vilkår. På den måde sikre vi det rette match, hver gang du skal bruge en vikar.

Derudover ved vi nøjagtigt hvem vi sender ud til dig, da vi personligt har godkendt hver enkelt vikar. Alle vores vikarer har været til en personlig samtale, og vi har jævnligt kontakt med hver enkelt. Med andre ord – vi kender vores vikarer, deres kompetencer og deres ambitioner.

Personale-match’ vikarer er ikke bare et nummer i emnebanken, men en del af et aktivt og engageret team, som dagligt gør en positiv forskel for vores kunder.

Fordele ved at vælge Personale-match

Gå ikke på kompromis med service, levering og kvalitet

Markedsvilkår for service, handels- og ordreproducerede virksomheder i Danmark kan stadig være vanskelige, selvom vi ser en stigende tendens. Konsekvenserne kan være ringere indtjening, udsving i ordretilgang, flere arbejdsopgaver end du kan nå at håndtere, unødvendige lønomkostninger eller opsigelser der giver negativ stemning og dårlig trivsel.

Disse vanskelige markedsvilkår behøver ikke at ødelægge din forretning, især når svaret på problemet kan løses af et professionelt og personligt vikarbureau beliggende i Taastrup. 

Personale-match har den menneskelige indsigt og de færdigheder, der skaber de gode resultater for dig som kunde. Vi har fokus på din virksomheds forretningsmæssige mål og behov, og vi sætter en ære i at overholde tidsfrister og budgetter samt at levere kvalitet. 

Vores virksomhed er baseret på langvarige relationer til vores kunder og vikarer. Disse relationer har vi opbygget via en uformel, ærlig og seriøs omgangstone samt en professionel håndtering af opgaverne.

Vil du høre mere om vores vikarer? Kontakt os på tlf. 70 70 18 28

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder