Rekrutteringsprocessen der giver dig tryghed

Personale-Match har over 40 års erfaring med rekrutteringsprocessen. 

Sikker og effektiv rekrutteringsproces

Rekruttering kan virke som en simpel proces, men i virkeligheden kan en simpel og hurtig rekruttering nemt føre til en fejlansættelse. Vi har opbygget en stærk ekspertise indenfor vores felt, så vi behøver ikke at være eksperter inden for dit virksomhedsfelt for at finde den helt rette kandidat – der matcher din virksomheds DNA, kultur og værdier.

Vi har inddelt rekrutteringsprocessen i en skabelon, så det er nemmere at visualisere, hvad vi rent faktisk kan gøre for din virksomhed. Der er mange step i en sikker og effektiv rekrutteringsproces, og det er netop her, vi er specialister.

Rekruttering er lig med garanti

For Personale-match er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes. Ønsker din virksomhed blot professionel sparring til dele af processen, tilbyder vi også den rekrutteringsløsning, men vi tager gerne det fulde ansvar for hele ansættelsesprocessen. Ved køb af rekruttering, får du også garanti på det helt rette match mellem kandidaten og din virksomhed.

Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces? Kontakt os på tlf. 70 70 18 28.

  Kontakt os

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder