Rekrutteringsprocessen der giver dig tryghed

Sikker og effektiv rekrutteringsproces

Rekruttering kan virke som en simpel proces, men i virkeligheden kan en simpel og hurtig rekruttering nemt føre til fejlansættelser. Vi har opbygget en stærk ekspertise inden for vores felt, så vi behøver ikke at være eksperter inden for dit virksomheds felt for at finde den helt rette kandidat – der matcher din virksomheds DNA, kultur og værdier.

Vi har inddelt rekrutteringsprocessen i en skabelon, så det er nemmere at visualisere, hvad vi rent faktisk kan gøre for din virksomhed. Der er mange step i en sikker og effektiv rekrutteringsproces, og det er netop her, vi er specialister.

Rekruttering er lig med garanti

For Personale-match er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes. Ønsker din virksomhed blot professionel sparring til dele af processen, tilbyder vi også den rekrutteringsløsning. Vi tager gerne det fulde ansvar for hele ansættelsesprocessen og med tilkøb af rekruttering, får du også en garanti på det helt rette match mellem en kandidat og din virksomhed.

Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces? Så kontakt os her eller på tlf. 70701828.

Kontakt os

Ring på telefon 70 70 18 28

Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Navigation

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder