Kompetente salgsmedarbejdere står klar og venter på nye udfordringer

Leder du efter kompetente medarbejdere til salg og kundeservice? Eller vi du outsource afdelingen? Vi hjælper med begge.

Måske overvejer du at outsource hele – eller dele af – rekrutteringsprocessen? Vi har erfaring med at rekruttere salg og kundeservice profiler til små, mellemstore og multinationale virksomheder.

Vi ved, hvilken udfordring det kan være at skulle ansætte den rigtige medarbejder og med os på sidelinjen, fører vi dig sikkert i mål. Rekrutteringsprocessen ses som et parløb, hvor du bliver tilknyttet den samme konsulent. Personale-match sørger for annoncering på de rette medier og platforme, samt screening og afholdelse af de indledende samtaler – inden du bliver præsenteret for de egnede kandidater, som matcher din virksomheds DNA og den efterspurgte jobprofil.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende salgsstillinger:

Få de resultatorienterede salgsprofiler, som din virksomhed har behov for.

Personale-match har en stor kandidat-database at trække på og vores konsulenter besidder indgående kendskab til de enkeltes styrker og svagheder, derfor kan vi rådgive dig professionelt, når du skal ansætte en ny medarbejder både til salg og kundeservice. Vi arbejder altid strategisk med enhver rekrutteringsopgave. Vi anvender de metoder, vi ved virker i vores screening af markedet og formår at tiltrække de salgsmedarbejdere, som matcher din virksomhed og den ønskede jobprofil.

3 gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

Med andre ord; vælger du Personale-match, som din næste rekruttering samarbejdspartner, vil du få frigivet tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder