Garanti for den rette medarbejder

Personale-match har valgt at tage rekruttering et skridt videre, så du får yderligere garanti for den rette medarbejder. Kemi er en af de afgørende faktorer, når en virksomhed og en medarbejder skal forenes, hvorfor vi har et garantikoncept på rekrutteringer.

Garanteret professionel rekruttering med indsigt og handling

Vi giver dig 3 måneders garanti på korrekt udvælgelse af kandidaten i forhold til kompetencer og personprofil, når du køber rekruttering. Det betyder, at hvis en ansat kandidat mod forventning ikke lever op til de stillede krav, eller kandidaten selv forlader stillingen i garanti-perioden, finder vi en ny profil til dig – uden yderligere beregning.

Personale-match har et stort netværk og en kandidatdatabase på mere end 5.000 relevante emner, så vi er i stand til at finde egnede kandidater relativt hurtigt. Vi har erfaring i at screene CV’er og ansøgninger samt at teste kandidater, så virksomhedens DNA og kandidatens personlighed kombineres på bedste vis.

40 års erfaring med rekruttering er din garanti for succes.

Den personlige relation og din tilfredshed vægter vi højt

Din virksomheds tryghed betyder alt for os, derfor vi tager ansvar for, at rekrutteringsprocessen bliver gennemført på den mest kompetente måde og vores ansvar stopper ikke ved fuldført rekruttering.

Vi behøver ikke at være eksperter inden for dit felt for at vælge den rette medarbejder til jer. Vi er eksperter inden for vores felt – med mange års erfaring – og kan derfor altid finde den rette medarbejder til dig.

Vores ambition er at have fokus på det langsigtede samarbejde. Det giver os bedre forudsætninger for at lære at forstå din virksomhed, kultur, kerneværdier og ledelse. For os betyder det, at vi kan skabe det bedste slutresultat for både virksomhed, kandidat og for os som rekrutteringsbureau.

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at rekruttere.
Kontakt os her allerede i dag eller på tlf. 70 70 18 28.

  Kontakt os

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder