Rekruttering

Personale-Match har over 40 års erfaring med rekruttering i adskillige industrier.

Vi arbejder med strategisk annoncering og research

Gennem en effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces finder Personale-match den rette medarbejder til din virksomhed. Vi tiltrækker de rigtige kandidater gennem strategisk og målrettet annoncering, og vi sørger for alle relevante interviews, analyser, tests, screeninger og referencetjek.

Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er selvfølgelig en integreret del af processen, og du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, som matcher din virksomheds DNA.

Rekrutteringskonsulenter med mange år i branchen

Vores konsulenter er specialister i rekruttering og er meget erfarne indenfor deres respektive områder. Som et professionelt vikarbureau er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes.

Vi lægger stor vægt på at have et grundigt kendskab til din virksomhedskultur og forretningsgange, og vores konsulenter har mange års erfaring med at finde ind til netop disse parametre. På basis heraf finder vi den optimale rekrutteringsløsning og den rette kandidat til dig og din virksomhed.

Derudover er vores rekrutteringskonsulenter certificerede af Thomas International og Master Danmark, og vi kan derfor hjælpe dig med præcist at forudsige om en kandidat er et godt match til din virksomhed. Som supplement til Personale-match’ kvalitetssikrede processer indgår dybdegående person profil analyser, som er en essentiel faktor i vores vurdering af kandidater, samt naturligvis de referencer vi indhenter.

Med andre ord har vi værktøjerne til at finde frem til, hvilken medarbejder der passer bedst til lige præcis din virksomhed, teamet og dine andre medarbejdere.

Faktisk er vi så sikre på, at vi vil lykkes, at vi yder garanti!

Varigheden af et rekrutteringsforløb

På baggrund af mange års aktiviteter indenfor rekruttering har Personale-match opbygget et omfattende netværk og CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater, som alle har været til samtale hos os. Dette betyder, at vi typisk kan starte processen hurtigt og vi vil oftest kunne præsentere relevante kandidater umiddelbart efter igangsætning af en rekrutteringsopgave.

Varigheden af hver enkelt rekrutteringsforløb afhænger naturligvis af mange faktorer såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men typisk kan vi præsentere mulige kandidater allerede efter 2-3 uger.

Vi har afdelinger i hele landet. Her kan du læse mere om de forskellige.

Undgå en dyr fejlansættelse - ansæt den rigtige første gang


At rekruttere nye medarbejdere opleves ofte – og ikke uden grund – som en ressource- og tidskrævende proces. Med Personale-match som din rekrutteringspartner får du og din virksomhed frigivet tid og ressourcer, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Ansætter man den forkerte medarbejder, er det ikke blot frustrerende, tidskrævende og skuffende – det er ofte også forbundet med store økonomiske omkostninger.

Ved en fejlrekruttering taber du penge på blandt andet disse poster:

Det tager i gennemsnit 2-3 måneder at udvælge en ny medarbejder på funktionær-niveau. Yderligere skal der bruges samme tid på intro og oplæring, så selv en vellykket ansættelse har sine omkostninger. Forestil dig så omkostningernes størrelse, hvis ansættelsen er et fejlskud.

Vores rekrutteringsproces betyder, at du får frigivet en del tid, fra du briefer os om dit behov, til du præsenteres for en række egnede kandidater. Hvis en kandidat, mod forventning, ikke lever op til aftalte job- og kravprofil, eller hvis kandidaten selv forlader stillingen indenfor garantiperioden på 3 måneder, gennemfører vi en ny rekruttering for dig helt omkostningsfrit.

Vi står for rekruttering i bl.a. København, men har også flere afdelinger fordelt rundt i Danmark. Skal vi finde jeres næste talent? Kontakt os på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder