Rekruttering

Personale-Match har over 40 års erfaring med rekruttering i adskillige industrier.

Vi arbejder med strategisk annoncering og research

Gennem en effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces finder vi den rette medarbejder til din virksomhed. Vi tiltrækker de rigtige kandidater gennem strategisk og målrettet annoncering, og vi sørger for alle relevante interviews, analyser, tests, screeninger og referencetjek.

Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er selvfølgelig en integreret del af processen, og du præsenteres kun for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, som matcher din virksomheds DNA.

Rekrutteringskonsulenter med mange år i branchen

Vores konsulenter er specialister i rekruttering og er meget erfarne indenfor deres respektive områder. Som et professionelt vikarbureau er en rekrutteringsproces et parløb, hvor din virksomhed får en personlig konsulent, der følger forløbet hele vejen. Det betyder også, at din virksomhed kan få den grad af involvering, der ønskes.

Vi lægger stor vægt på at have et grundigt kendskab til din virksomhedskultur og forretningsgange, og vores konsulenter har mange års erfaring med at finde ind til netop disse parametre. På basis heraf finder vi den optimale rekrutteringsløsning og den rette kandidat til dig og din virksomhed.

Derudover er vores rekrutteringskonsulenter certificerede af Thomas International og Master Danmark, og vi kan derfor hjælpe dig med præcist at forudsige om en kandidat er et godt match til din virksomhed. Som supplement til Personale-match’ kvalitetssikrede processer indgår dybdegående person profilanalyser, som er en essentiel faktor i vores vurdering af kandidater, samt naturligvis de referencer vi indhenter.

Med andre ord har vi værktøjerne til at finde frem til, hvilken medarbejder der passer bedst til lige præcis din virksomhed, teamet og dine andre medarbejdere.

Faktisk er vi så sikre på, at vi vil lykkes, at vi yder garanti!

Varigheden af et rekrutteringsforløb

På baggrund af mange års aktiviteter indenfor rekruttering har Personale-match opbygget et omfattende netværk og CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater, som alle har været til samtale hos os. Dette betyder, at vi typisk kan starte processen hurtigt og vi vil oftest kunne præsentere relevante kandidater umiddelbart efter igangsætning af en rekrutteringsopgave.

Varigheden af hver enkelt rekrutteringsforløb afhænger naturligvis af mange faktorer såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men typisk kan vi præsentere mulige kandidater allerede efter 2-3 uger.

Vi har afdelinger i hele landet. Her kan du læse mere om de forskellige.

Undgå en dyr fejlansættelse - ansæt den rigtige første gang


At rekruttere nye medarbejdere opleves ofte – og ikke uden grund – som en ressource- og tidskrævende proces. Med Personale-match som din rekrutteringspartner får du og din virksomhed frigivet tid og ressourcer, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Ansætter man den forkerte medarbejder, er det ikke blot frustrerende, tidskrævende og skuffende – det er ofte også forbundet med store økonomiske omkostninger.

Ved en fejlrekruttering taber du penge på blandt andet disse poster:

Det tager i gennemsnit 2-3 måneder at udvælge en ny medarbejder på funktionær-niveau. Yderligere skal der bruges samme tid på intro og oplæring, så selv en vellykket ansættelse har sine omkostninger. Forestil dig så omkostningernes størrelse, hvis ansættelsen er et fejlskud.

Vores rekrutteringsproces betyder, at du får frigivet en del tid, fra du briefer os om dit behov, til du præsenteres for en række egnede kandidater. Hvis en kandidat, mod forventning, ikke lever op til aftalte job- og kravprofil, eller hvis kandidaten selv forlader stillingen indenfor garantiperioden på 3 måneder, gennemfører vi en ny rekruttering for dig helt omkostningsfrit.

Vi står for rekruttering i bl.a. København, men har også flere afdelinger fordelt rundt i Danmark. Skal vi finde jeres næste talent? Kontakt os på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder

  Kontakt os

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  Fordele ved at få hjælp til rekruttering

  Der er flere fordele ved at få et rekrutteringsbureau til at stå for rekrutteringen af medarbejdere. Vi har mange års erfaring med professionel rekruttering, og kan sørge for at finde de rette kandidater til din virksomhed. Nedenfor er nogle af fordelene ved at få Personale-match til at stå for din rekruttering:

  Rekrutteringskonsulenter med mange år i branchen

  Spar både tid og penge

  Det kan tage dig lang tid at finde frem til den rigtige kandidat.

  I en standard rekruttering skal der både gennemgås ansøgninger og CV, kommunikeres med ansøgere, kalde ansøgere til samtale, afholde samtaler, og afslutningsvist beslutte sig for hvem der skal ansættes.

  Med vores effektive rekrutteringsproces sparer du tid, og undgår bedst muligt en fejlansættelse.

  Vi finder de bedste kandidater

  Vælger du Personale-match som dit rekrutteringsbureau, undersøger vi nøje markedet, så du kan få den helt rigtige kandidat til din virksomhed.
  Det øger chancerne markant for at få højt kvalificerede profiler til at besætte stillingen.

  Vi rådgiver dig gennem hele processen

  Vores erfarne specialister kan med deres mange års erfaring i branchen, rådgive dig til hvordan du bedst muligt finder den rette kandidat.

  I sidste ende er det dig der står med den endelige beslutning og vores eksperter vil i hele denne proces stå klar med rådgivning.

  Lad os stå for din rekruttering

  Skal Personale-match stå for rekrutteringen af dine medarbejdere?

  Som dit rekrutteringsbureau sørger vi for en gnidningsfri rekrutteringsproces, og har samtidig en garantiperiode på 3 måneder. Vores dygtige konsulenter står klar til at tage en dialog om dine ønsker. Skulle du have nogle spørgsmål, svarer vi med glæde på dem. 

  Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til din rekruttering. Er du i tvivl om hvilke færdigheder du præcis søger, hjælper vi også gerne med at udspecificere dem. Du er velkommen til at ringe på telefon 70 70 18 28 eller skrive til os på mail kontakt@personale-match.dk

  Vi ser frem til at høre fra dig.