Rekrutteringsbureau Kolding (Sydjylland)

Har du brug for at udvide medarbejderantallet i din virksomhed, men har svært ved at finde kvalificerede kandidater? Vi er et rekrutteringsbureau med afdeling i Kolding, som har den fornødne ekspertise, det kræver, når det du skal sammensætte det rigtige hold.

Din professionelle rekrutteringspartner

Vores målrettet fokus i et hurtigt voksende erhvervsliv og mange års erfaring, har hjulpet virksomheder landet over med rekruttering på operationel, taktisk og strategisk niveau siden 2008. Hos Personale-match tilpasses rekrutteringsløsninger til den specifikke kundes behov, så der skabes værdi, samtidig fastholder vi et højt kvalitets- og serviceniveau igennem hele rekrutteringsprocessen.

Vores indgangsvinkel om altid at arbejde professionelt og troværdig giver de bedste forudsætninger for en succesfuld rekruttering.

Med en bred kandidatdatabase vil vi kunne tilbyde kompetente medarbejdere inden for forskellige forretningsområder:

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Vores rekrutteringskonsulenter har indgående kendskab til Kolding og Trekantområdet, hvilket er en afgørende faktor for at finde de helt rette medarbejdere, som matcher jobbet på faglige og personlige kvalifikationer. Synes du rekrutteringsprocessen er tidskrævende?

Så sørger vi for alt lige fra udarbejdelse af stillingsopslag på diverse online platforme, screening og afholdelse af de indledende samtaler med kvalificerede profiler – dermed kan du fokusere på at skabe værdi for dine kunder.

Som rekrutteringspartner giver Perosnale-match dig blandt andet disse fordele:

  • 3 måneders garanti på det rette match

  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris

  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og motivationsfaktorer