Hvad betyder det for dig, at Personale-match er medlem af foreninger?

Personale-match er medlem af: Vikarbureauernes brancheforening.

Vi tilbyder dig arbejde, der passer til dig og din tid!

Vi har forpligtet os til, at afdække vikarens ønsker samt kompetencer, inden de sendes ud til en kunde. På den måde er både virksomhed og vikar sikre på at finde et godt match på kompetencer og ønsker.

Overenskomster og regler overholdes!

Der er et meget stort antal af vikarbureauer i Danmark, da det er nemt at etablere et vikarbureau. Vikarbureauerne varierer dog meget i størrelse, og en del vikarbureauer har reelt ikke megen aktivitet. Vi tror på, at alle disse vikarbureauer har viljen til at overholde regler og påtagede overenskomstforpligtelser. Derimod er det ikke alle, der har evnen. Det har vi! Hos Personale-match har vi med glæde forpligtet os til at opretholde regler og overenskomster, så vi kan sikre, at vikarer og virksomheder arbejder efter den relevante lovgivning og de overenskomstmæssige forpligtelser.

Vi overholder Landsoverenskomster!

Landsoverenskomsterne er lavet for at beskytte både vikarer og virksomheder. Det sikrer blandt andet, at vikarer opnår mindstelønnen som minimum, men i særdeleshed bliver ingen vikarer stillet ringere end de ansatte hos den pågældende virksomhed.

Der holdes styr på din pension!

Dine feriepenge bliver sikret!

Både vikarer og virksomheder undgår konkursrytterne

En blåstempling fra Vikarbureauernes brancheforening betyder, at du som vikar og virksomhed kan være sikker på ordnede forhold i forhold til landsoverenskomsterne. Du kan være sikker på os som et solidt og erfarent vikarbureau.

Vil du læse mere om vikarbureauernes brancheforening, så besøg deres website her.

Dansk Erhverv

Vi er medlem af Dansk Erhverv Arbejdsgiver, da vi tager vores arbejde som rekrutterings- og vikarbureau seriøst. Med dem i baghånden har vi mulighed for at få hjælp og daglig sparring om forståelsen af overenskomsterne til forhandling af lokalaftaler og indgåelse af overenskomster – så du som ansat og virksomhed kan føle dig tryg i vores hænder.

Vil du vide læse mere om foreningen, kan du læse her hos Dansk Erhverv.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder