Styrk dit team med kompetente butiks- og detailmedarbejdere

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for butik og detail.                           Personale-Match har over 40 års erfaring inden for rekruttering.

Har du brug for en ny medarbejder til at servicere dine kunder og stille varer på plads, eller en vikar til at dække hullerne i vagtplanen?

Uanset om du har behov for en uddannet eller ufaglært medarbejder, finder vi den rette kandidat til stillingen.

Vi er et konsulenthus med mere end 40 års samlet erfaring indenfor rekruttering og vikaransættelser. Derfor kan vi hurtigt sætte os ind i din virksomheds konkrete behov, og finde jer det helt rigtige match.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

Personale-match rekrutterer dygtige medarbejdere til detail

Vi har opbygget en stærk ekspertise inden for vores felt og opnået branchekendskab med rekruttering af dygtige medarbejdere på tværs af alle funktionsled – alt lige fra souschefer til butiksassistenter.
Vi håndterer annoncering, screening af ansøgere og afholdelse af de indledende interviews, inden velkvalificerede kandidater præsenteres for dig.

3 fordele ved at bruge Personale-Match som rekruttering- og vikarløsning:

Kontakt os allerede i dag, via kontaktformularen eller ring på tlf. 70 70 18 28, og vi tager en dialog omkring dine behov og forventninger.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder