Try and hire

Et vikariat med henblik på fastansættelse og et rekrutteringsforløb der giver både virksomhed og medarbejder tryghed

Oftest bliver virksomhed og medarbejder først sikre på det rette match, når det er afprøvet i praksis. Derfor tilbyder Personale-match et Try and Hire forløb, som er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse i en prøveperiode. Din virksomhed har mulighed for at leje en medarbejder i en længere periode, således vil både du og kandidaten få mulighed for at teste kemi og afprøve samarbejdet, inden den endelig beslutning om fastansættelse bliver truffet.

Fordele ved et Try and Hire forløb

Typisk har et Try and Hire forløb en varighed på 3 måneder, hvorefter du frit kan ansætte den pågældende medarbejder uden yderligere omkostninger. Hvis medarbejderen under forløbet, mod forventning, viser sig ikke at være den rette til stillingen, finder vi naturligvis en kvalificeret afløser.

Vi anbefaler at anvende ansættelsesformen Try and Hire, hvis du har brug for en ekstra medarbejder i virksomheden, men er i tvivl om kandidaten skal fastansættes. Derudover er det en god måde at afprøve samarbejdet i praksis, før du forpligtes yderligere – det er en hurtig, enkel og effektiv løsning.

Hvorfor vælge Try & Hire?

  • Din virksomhed undgår dyre fejlansættelser
  • Medarbejderen vurderes inden, der underskrives en ansættelseskontrakt
  • Kemien testes mellem kandidaten, arbejdsgiveren og andre ansatte
  • Medarbejderen kan udskiftes i forløbet, hvis forventninger, kemi og kompetencer ikke matcher

Kunne din virksomhed også drage nytte af et Try and Hire forløb til den næste ansættelse, så kontakt os her eller på tlf. 70 70 18 28 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder