Vi støtter både lokalt og internationalt

Personale-Match tager stor stolthed i det sociale ansvar vi har. CSR gør, at vi fokusere på at give tilbage. Både til lokalsamfundet men vi fokusere også på at hjælpe i udlandet.

Organisationer som Personale-Match støtter

Personale-match vælger hvert år at støtte projekter, som enten er gode initiativer i vores nærmiljø, er sygdomsbekæmpende eller handler om udvikling i tredjeverdenslande. Vi forsøger at fordele vores bidrag mellem de ovennævnte sager, da vi føler, at det er vigtigt både at være tilstede lokalt med initiativer, der inspirerer, men også at give et nap med i det store billede som eksempelvis landsindsamlingerne.
Personale-match støtter paralympic team i Tokyo 2020

Vi støtter Parasport Danmark, der arbejder for at fremme motions- og konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere nye aktiviteter og tilbud i klubber over hele landet.

Læs mere her.

Erhvervspartner støttelogo Kærftensbekæmpelse

Vi er fast partner i kampen mod kræft. Sammen står vi stærkere.
Læs mere her.

Familier med kræftramte børn

Vi støtter også de familier med kræftramte børn, der også har brug for en hjælpende hånd for at få en ganske almindelig hverdag til at fungere. Læs mere her.

Personale-match støtter børne cancer fonden - rynkeby

Vi støtter også Børne Cancer Fonden via Team Rynkeby, hvis primære formål er at indsamle penge ind til børn med kritisk sygdom. Læs mere om deres arbejde her.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder