Er du blevet syg? Ring 42 44 18 28

Hvis du bliver syg, skal du sygemelde dig til vagttelefonen på tlf. 42 44 18 28 hurtigst muligt og senest en time før du skal møde. Hvis telefonen ikke bliver taget, skal du lægge en besked på telefonsvaren.

Tidspunkter, hvor du skal ringe

Dette gælder også, hvis du arbejder i weekenden.

Er du syg flere dage i træk, skal du sygemelde dig hver dag i de ovenfor angivne tidsrum. Du kan ikke sygemelde dig via SMS, e-mail eller telefonisk til din kontaktperson.
Når vi har registreret din sygemelding, modtager du en kvittering fra os via SMS, og ved raskmelding får du ligeledes en kvittering på SMS.

Af hensyn til vores kunder, er det meget vigtigt at du sygemelder dig rettidigt. Kun på den måde har vi en chance for at kunne informere kunden bedst muligt og eventuelt finde en erstatningsmedarbejder i din fraværsperiode. Undlader du at sygemelde dig efter ovenstående, kan det betragtes som ulovligt fravær, hvilket i værste fald kan medføre, at ansættelsesforholdet ophører uden varsel.

Har du spørgsmål i forbindelse med sygemeldingsproceduren, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 18 28.

Sygedagpenge

Du får udbetalt dagpenge under sygdom i overensstemmelse med gældende sygedagpengelov. Man er berettiget til sygedagpenge fra Personale-match, når man opfylder nedenstående krav:

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder