Rekruttering indenfor IT, udvikling og support

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for IT, udvikling og support. Personale-Match har 40 års erfaring med rekruttering.

Det kan være en udfordring at finde den rette medarbejder, som både passer ind i teamet personlighedsmæssigt og som samtidigt besidder de rigtige IT-kompetencer.

Gennem et skræddersyet forløb hos Personale-match finder vi ikke blot en god kandidat, men den helt rette til den pågældende stilling. Vi finder den rette kandidat til IT, udvikling og support.
Vælger du os, som din eksterne rekrutteringspartner, garanterer vi et grundigt, effektivt og seriøst samarbejde uanset projektets størrelse, varighed eller kompleksitet. Vi tror på, at de bedste kandidater bliver tiltrukket og fastholdt, hvis de bliver behandlet godt. Derfor overholder vi gældende overenskomster på området og tilbyder ordnede ansættelsesforhold.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

Personale-match finder de bedste IT-talenter til din virksomhed

Personale-match hjælper dig med at finde kompetente profiler og vil kunne rådgive dig professionelt, når du skal udvælge den endelige kandidat – hvad enten dit behov er til projektansættelser eller fastansættelser, på deltid eller fuldtid. Vi er ikke nødvendigvis specialister inden for dit felt, men vi er eksperter indenfor Try & Hire, rekruttering og vikarløsninger. Vi kan derfor være med til at sikre jer en succesfuld rekruttering og en god jobstart for jeres nye medarbejdere.

Med mere end 40 års samlet erfaring, har vi udviklet forskellige screeningsmetoder, som bevirker at vi kan finde det helt rigtige match til dig og din virksomhed.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Med os på sidelinjen kan du, som virksomhed, koncentrere dig om dine kerneopgaver. Vi håndterer alt fra annoncering, screening af ansøgere og afholdelse af de indledende samtaler til præsentation af kompetente kandidater, som matcher din virksomheds behov og DNA.

Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på tlf. 70 70 18 28 for en uforpligtende samtale.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder