Timeregistrering og løn

Personale-match sørger for at du får din løn til tiden. Som medarbejder og vikar ansat på almindelige ansættelsesvilkår får du løn hver 14. dag. Lønnen udbetales i lige uger om fredagen.

Registrer dine timer til tiden

Det er vigtigt, at du husker at give os besked, hvis du arbejder mere eller mindre end vi har aftalt.

Du kan rette og godkende dine timer elektronisk ved at logge ind her.

Det er vigtigt, at du retter dine timesedler hver uge, så vi har dine rettelser inden mandag morgen kl. 08:00. Ved rettelser efter kl. 08:00 mandag, skal der ringes ind på kontoret på tlf. 70 70 18 28.

Når du har rettet i din arbejdstid, bliver der efterfølgende sendt en timeseddel til kunden, og den skal godkendes, inden vi kan udbetale løn til dig.

Klik her for at se vejledningen til udfyldelse af timeseddel. Oplever du problemer med at udfylde din timeseddel, så ring til os på tlf. 70 70 18 28 og vi står klar til at hjælpe dig.

Personale-match udbetaler din løn hver 14. dag i lige uger om fredagen –Lønkalender 2021. Det er vigtigt at du ser dine timesedler igennem hver uge og giver os besked, hvis du har ændringer i dine arbejdstider.

Din lønseddel bliver sat ind på din Personale-match profil torsdag aften i lønugen og din løn vil være til disposition fredag.

Du kan finde alle dine lønsedler på din profil. Log ind her.

Hvis du har fået ny bankkonto, skal du sende os en e-mail med dine nye bankoplysninger og dit vikarnr. til: kontakt@personale-match.dk

Hvis din løn/feriepenge kommer retur til os, er der et gebyr fra banken på kr. 35 som vi fratrækker når vi skal overføre til dig igen. 

Anmod om udbetaling fra din fritvalgskonto ved at sende en e-mail til kontakt@personale-match.dk, hvis du skal holde fridage eller ferie.

Når du udsendes som vikar for Personale-match, kan vikariatet være omfattet af en overenskomst der giver ret til pension.

Læs mere om din pensionsordning hos Personale-match her.

Hvis du har andre spørgsmål omkring din løn eller timeregistrering er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller ringe til os på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder