Outplacement → Newplacement

Personale-Match hjælper med outplacement af medarbejdere i en svær tid.

Hjælp dine medarbejdere videre

Nedskæringer og omstrukturering – eksempelvis i forbindelse med coronavirus / COVID-19 – kan betyde, at en større kategori af medarbejdere mister deres job.

Det er naturligt at den opsagte medarbejder får et chok. Et chok, der kan sende den opsagte ud i en større eller mindre krise og de tilbageværende medarbejdere i koma. Chokket ved en afskedigelse skal bearbejdes og situationen skal erkendes. Den realisering kan Personale-match hjælpe den opsagte med, således situationen tilgås med et positivt mind-set.

Der er ingen tvivl om, at når afskedigelsesprocessen håndteres rigtigt og professionelt, giver det en positiv effekt i hele organisationen. Der skabes en bedre stemning for både de tilbageværende medarbejdere og den opsagte, når virksomheden tager ansvar og giver medarbejderen en værdig afsked.

Med Outplacement har du mulighed for at give dine medarbejdere en ordentlig afsked og hjælpe dem videre i nyt arbejde. Som arbejdsgiver viser du derved et socialt ansvar og giver et langt mere positivt forløb i en svær proces. Ofte kan det have afgørende betydning for medarbejderen, at de omgående får professionel sparring, så der kommer et positivt fokus på det næste kapitel i arbejdslivet.

Outplacement eller Newplacement?

Vores konsulenter arbejder med udvikling, målsætninger og planlægning, der retter sig mod fremtiden. Personale-match kan hjælpe dine opsagte medarbejdere mod nye mål – derfor kan vores Outplacement løsning med rette også kaldes Newplacement.

Fordele ved Outplacement

Hvordan er et forløb tilrettelagt?

Et Outplacement forløb er meget individuelt, og derfor er det vigtigt for os, at det er den samme konsulent, som følger den opsagte igennem hele forløbet. Nogle har blot brug for et enkelt møde – andre flere.

Et opstartsmøde foregår således, at en af vores konsulenter mødes med den opsagte kandidat og hjælper med at afdække kompetencer og jobmuligheder. For at få medarbejderen tilbage på jobmarkedet i det tempo, der passer kandidaten – hjælper vi både med ansøgning og CV samtidig med, at vi afdækker behov for eksempelvis efteruddannelse. Dette møde og eventuelt flere planlægges i samarbejde med kandidaten.

Står din virksomhed overfor nedskæringer?
Personale-match er et erfarent vikarbureau, der kan hjælpe din virksomhed med at komme godt igennem forløbet. Kontakt os på tlf. 70 70 18 28 og hør mere

.

Igennem mange år indenfor rekruttering har vi opbygget en omfattende CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater.

Ønsker du fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted? Vil du samtidig gerne have afveksling i jobbet, skulle du prøve at blive vikar hos Personale-match.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder