Personale-match kåret og nomineret

Børsen Gazelle

Vi er meget stolte over, at vores virksomhed er blevet kåret som årets Gazelle i både 2013 og 2017.

Vi takker vores kunder, medarbejdere og øvrige forretningsforbindelser for indtil videre 5 spændende år og ser frem til mange endnu.

Siden 1995 har Dagbladet Børsen kåret erhvervslivets absolutte hurtigløbere – de såkaldte Gazeller.
For at blive udnævnt som Gazelle-virksomhed skal man i løbet af de seneste 4 regnskabsår hvert år have haft en positiv vækst i omsætningen eller i bruttoresultatet og samlet set præstere mere end en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Gazeller som Personale-match har modtaget

Årets Ejerleder 2018 – PwC

Vi er stolte over, at Personale-match blev nomineret til Årets Ejerleder 2018!

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor der kåres de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC mere end 5.000 virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres personlige interviews med ejerledere fra ca. 120 virksomheder. Læs mere om nomineringen her.

Du kan læse mere om Børsen Gazelle her.

Årets ejerleder 2018 - nomineret i region hovedstaden

Entrepreneur of the year 2016

Ernst & Youngs vækstskaberkonkurrence ”Entrepreneur Of The Year” er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, og er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækst- skabere.

Blandt dette års nominerede var Rekrutteringsbureauet Personale-match. Dette års prisuddeling i Region Sjælland fandt sted tirsdag den 1. nov.
Prisen ”Entrepreneur Of The Year” fokuserer på mere end entrepreneurens og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. Der lægges lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – gå-på-mod, vilje til at lykkes, etiske principper, nyskabelse og fremtidigt potentiale.

I Region Sjælland, hvor Personale-match var nomineret, var der et stærkt felt af 214 kvalificerede virksomheder til vækstprisen. Heraf gik 21 sjællandske virksomheder, heriblandt Personale-match, videre til en interviewrunde, hvor fokus blandt andet blev lagt på virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici.

Virksomhedens samfundsmæssige ansvar, hvordan entrepreneuren inspirerer og engagerer sine medarbejdere samt virksomhedens arbejde med innovation, var også i fokus under de personlige interviews. Af de 21 kvalificerede virksomheder fra interviewrunden gik et felt på de 5 bedste vækstvirksomheder i Region Sjælland videre til den endelige nominering.
Blandt disse 5 nominerede til ”Entrepreneur Of The Year” var Personale-match i selskab med CP entreprise ApS, Mountain Top Industries ApS, Øbakke A/S og Handicapformidlingen. Vinderen blev Mountain Top Industries ApS.

Vi er stolte af at være med i dette selskab og alene at blive mellem de 5 bedste i Region Sjælland var en fantastisk oplevelse, som understreger vores strategi som er: Vi vil være blandt de allerbedste i branchen!
”Personale-match’s vision er at indtage en fremtrædende position på det danske marked indenfor fleksible bemandingsløsninger og rekrutteringer.
Visionen realiseres ved, at vi hele tiden har fokus på fremtiden. Vi er omstillingsparate, innovative og fleksible i forhold til opgaver, og har altid fokus på kvalitet og lønsomhed.
Konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne udgør vores platform.

EY Entrepreneur Of The Year 2012 og 2015

Nomineret til ”Entrepreneur Of The Year” i 2012 og 2015 ud fra kravene om:
Høj standard, gå på mod, vilje til at lykkes, indtjening, etiske principper, nyskabelse og fremtidigt potentiale.
Vi blev blandt de 10 bedste i vores region begge år.

Mere om konkurrencen:
Med EY Entrepreneur Of The Year hyldes Danmarks og verdens bedste vækst skabere. Dem, der tør forfølge succesen og skrue op for tempoet, innovationen og vækst. Dem, der ser længere ud over horisonten end andre og bidrager til at skabe fremtiden.

Formålet med konkurrencen er at sætte fokus på og anerkende Danmarks og verdens dygtigste iværksættere. Vi ønsker gennem EY Entrepreneur Of The Year at sætte entrepreneurskab og vækst på dagsordenen og invitere til debat om, hvordan vi i Danmark kan skabe et miljø, hvor innovation og kreativitet kan spire.

Du kan læse mere om EY Entrepreneur Of The Year her.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder