Medarbejdere til det grønne og grå område

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for grå og grønne områder. Personale-Match har 40 års erfaring med rekruttering.

Når natur og årstid ændrer sig, kan behovet for ekstra arbejdskraft opstå.

Græsplæner skal slås, stier, broer eller veje skal vedligeholdes. Uanset om du har brug for assistance i en kortere eller længere periode, står Personale-match klar til at hjælpe din virksomhed.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger

Personale-match finder den rette medarbejder til dig og din virksomhed

Vi har opbygget en stærk ekspertise indenfor rekruttering- og vikar-branchen. Vi ved hvad der kræves for at sikre, at rekrutteringen bliver succesfuld og i din favør. Vi er eksperter i at tiltrække og fastholde kvalificeret og loyal arbejdskraft via diverse annonceringskanaler. Derudover, har vi en stor og voksende talentpulje af vikarer og medarbejdere, i vores emnebank, som er klar til nye udfordringer.

Når du har briefet os, sammensætter vi en løsning, der matcher dit behov. Herefter finder vi de kvalificerede kandidater, som besidder de helt rigtige faglige og personlige kompetencer, og som vil passe bedst ind i din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder eller vikar?

Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på tlf. 70 70 18 28 – så tager vi en uforpligtende samtale om hvad vi kan tilbyde jer. Vi glæder os til at hjælpe med at finde jeres nye medarbejder inden for de grå og grønne områder

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder