Kontor og administration

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for kontor og administration? Personale-Match har over 40 års erfaring inden for rekruttering.

Find kompetente medarbejdere inden for kontor & administration

Det kan være en omkostningsfuld proces at ansætte den helt rigtige medarbejder. Det kræver mange ressourcer i form af annoncekroner, screening og afholdelse af jobsamtaler med relevante profiler, hvilket kan koste din virksomhed dyrt – specielt hvis det ender i en fejlansættelse.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

Hos Personale-match får du kvalificerede administrative medarbejdere

Vi sikrer altid høj kvalitet af kandidaternes kvalifikationer, så vælger din virksomhed Personale-match som rekrutteringspartner, får du netop den jobprofil, du har behov for. Vi sørger for at finde det rette match til ethvert projekt og sikrer at relevante uddannelses- og kursusbeviser er tilgængelige i vores database.

Hos os får du kompetente, veluddannede medarbejdere inden for kontor & administration. Med digitale timesedler sikres hurtigt og nemt overblik over timeforbruget, som hver uge godkendes af dig. Du skal desuden ikke bekymre dig om kontrakter, løn, udbetaling af G-dage og sociale omkostninger – det er vores ansvar!

Vi giver dig sikkerhed for kvalitet fremfor kvantitet og altid en professionel håndtering af rekrutteringsprocessen.

Har brug for kontor eller administrative medarbejdere til din virksomhed? Så kontakt os på tlf. 70701828 eller via kontaktformularen her.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder