Rekruttering til marketing og kommunikation

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for marketing og kommunikation? Personale-Match har over 40 års erfaring inden for rekruttering.

Personale-match kan hjælpe din virksomhed med at finde den rette medarbejder til din marketing- og kommunikationsafdeling.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele rekrutteringsprocessen, så du undgår at ansætte den forkerte, hvilket kan have store økonomiske omkostninger for din virksomhed.
Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for dig som kunde gennem tilpassede løsninger, som tager udgangspunkt i dine behov. Vi gør den menneskelige forskel. Hos os vil du få en personlig service, højt engagement og tillid, uanset om vi rekrutterer for små, mellemstore eller multinationale virksomheder.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger:

Få stabile medarbejdere med høj faglighed

Uanset om du søger en nyuddannet eller en erfaren og rutineret marketing- og kommunikationsprofil – har vi den rette til stillingen. Kandidaterne bliver nøje udvalgt af os og du præsenteres kun for de kvalificerede kandidater, som matcher den ønskede jobprofil, din virksomheds DNA og det team, de skal være en del af.

3 gode grunde til at vælge Personale-match som din HR-partner

Skal vi finde din næste medarbejder marketing- og kommunikationsmedarbejder? Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald på tlf. 70 70 18 28.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder