Kvalificeret arbejdskraft inden for jord, beton og kloak

Leder du efter kompetente medarbejdere inden for jord, beton og kloak? Personale-Match har over 40 års erfaring inden for rekruttering.

Personale-match kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde kvalificerede medarbejdere eller vikarer til projekter indenfor jord, beton og kloak.

Hvad enten du har brug for en faglært eller ufaglært medarbejder, finder vi den helt rigtige til jobbet. Vi er et team konsulenter, som har stor erfaring indenfor byggebranchen og som har indsigt i de kompetencer opgaverne kræver. Derigennem sikre vi det bedste match til din virksomhed.

Vi har blandt andet rekrutteret til følgende stillinger

Personale-match finder kompetente håndværkere

Vi har hjertet med i alt, hvad vi foretager os og leverer altid løsninger, der skaber værdi for dig. Vi har opbygget en emnebank, som består af kandidater med en håndværksmæssig baggrund inden for jord, beton og kloak.

Gennem personlige samtaler sikre vi altid den høje kvalitet af medarbejdernes kompetencer og relevant erfaring, inden de sendes ud på en opgave. På den måde kan vi garantere, at din virksomhed får kandidater med netop den faglige kunnen, som du efterspørger.

Derfor skal du vælge Personale-match

Personale-match garanterer kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere og vikarer til din virksomhed. Vi sørger desuden for, at de møder til tiden iført arbejdstøj, sikkerhedssko og medbringer det nødvendige værktøj til projektet.

Hos Personale-match sørger vi for hele rekrutteringsprocessen, samt for de ordnede forhold, så I som virksomhed kan fokusere på jeres kernekompetencer.

Udfyld vores kontaktformular eller ring på tlf. 70 70 18 28 og en af vores dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig.

Igennem mange år indenfor rekruttering har vi opbygget en omfattende CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater.

Ønsker du fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted? Vil du samtidig gerne have afveksling i jobbet, skulle du prøve at blive vikar hos Personale-match.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder