Rekrutteringsbureau Næstved (Sjælland)

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til HR-opgaver? Så er rekrutteringsbureau Personale-Match i Næstved noget for dig. Vi vil med vores stærke ekspertise inden for rekrutteringsbranchen kunne finde den helt rigtige medarbejder, der matcher din virksomheds DNA, kultur og værdier.

Din professionelle rekrutteringspartner

Personale-match har en afdeling i Næstved, hvor vi agerer professionel rekrutteringspartner for virksomheder i den sydlige del af Sjælland. Menneskelig indsigt og seriøst arbejde er nøgleord, som alle vores specialister arbejder ud fra. Vi tror på, at tillid er et vigtigt element i rekrutteringsprocessen i Næstved, derfor tilknyttes du samme konsulent fra start til slut.

Vi har altid fokus på vores kunders behov, og med mere end 40 års erfaring leverer vi kandidater uanset hvilken type af medarbejder, du er på udkig efter. Vi har opbygget et bredt udvalg af specialiserede profiler, som nemt kan bestride forskellige forretningsområder.

Vores nøje udvælgelseskriterier er en vigtig faktor for en succesfuld rekrutteringsproces – og din sikkerhed for kompetente medarbejdere.

Personale-Match er dit landsdækkende rekrutteringsbureau, der blandt andet kan hjælpe med professionel rekruttering i Næstved

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Ender din virksomhed i den uheldige situation, at der bliver fejlansat en medarbejder, er det ikke blot frustrerende og tidskrævende – det er ofte også forbundet med økonomiske omkostninger.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi finder den helt rigtige kandidat til jobbet. Tæt dialog igennem hele processen er en integreret del, og som et supplement til vores kvalitetssikrede processer tilbyder vi gennemgang af personlighedstest, der sikrer at medarbejderen matcher din virksomhed.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau i Næstved, får du:

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder