Rekrutteringsbureau Taastrup (Sjælland)

Med mere end 40 års erfaring inden for rekruttering på tværs af brancher og organisationer, besidder vores konsulent netop den viden, det kræves for at opnå en effektiv og professionel rekrutteringsproces. Vi har altid fokus på din virksomheds forretningsmål, og skræddersyr den løsning, der match dit specifikke behov og situation.

Rekrutteringsbureau med indsigt og handling

Personale-match har hovedkontor i Taastrup, men vi er et landsdækkende bureau, der hjælper med rekrutteringsløsninger uanset, hvor din virksomhed befinder sig. Vi har siden vores etablering i 2008 fået opbygget et bredt udvalg af specialiserede kandidater, og kan tilbyde profiler fra mange brancher og arbejdsområder.

Vores forretning er baseret på langvarige kunderelationer igennem en uformel, ærlig og seriøs omgangstone. Gennem tæt dialog med samme konsulent fra start til slut, har vi en professionel og gennemsigtig tilgang til enhver rekrutteringsopgave, dermed sikres det rette match mellem virksomhed og medarbejder.

Fordele ved at bruge Personale-match

Hvis du vælger selv at stå for rekrutteringsprocessen, kræver det mange ressourcer med alt lige fra udarbejdelse af stillingsannonce, screening og afholdelse af jobsamtaler med mulige kandidater inden den endelig ansættelse.

  • 3 måneders garanti på det rette match
  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris
  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og motivationsfaktorer

Nogle spørgsmål?

Ring på telefon 70 70 18 28

Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

RUGVÆNGET 22, 2630 TAASTRUP

Navigation

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder