Rekrutteringsbureau Odense (Fyn)

Har du behov for at udvide medarbejdergruppen i din virksomhed, og mangler du potentielle kandidater, kan vi som rekrutteringsbureau i Odense hjælpe dig med at finde de helt rigtige medarbejdere til at løse opgaverne.

Skræddersyede rekrutteringsløsninger

Hos Personale-match har vi mere end 40 års samlet erfaring med rekruttering i Odense, derfor sammensætter vi netop den rekrutteringsløsning, du har behov for. Med garanteret indsigt og handling sikres din virksomhed korrekt udvælgelse af kandidater ud fra menneskelig indsigt og faglige kvalifikationer, så arbejdsrelation og ansættelse skaber værdi for alle parter.

Vores lokale kendskab til det fynske marked er afgørende for en succesfuld rekruttering i Odense. Gennem indsigt og bred erfaring kan vores rekrutteringskonsulenter hjælpe i Odense og på Fyn, når din virksomhed står og skal ansætte en ny medarbejder.

Med Danmarks største udvalg af kandidater vil vi kunne præsentere medarbejdere inden for mange forskellige brancher:

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Rekrutteringsprocessen kan være en svær og tidskrævende proces, men vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau, sikrer vi dig professionel håndtering af processen. Dermed kan din virksomhed fokusere på at skabe merværdi for dine kunder.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau i Odense, får du:

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder