Rekrutteringsbureau Odense (Fyn)

Har du behov for at udvide medarbejdergruppen i din virksomhed, og mangler du potentielle kandidater, kan vi som rekrutteringsbureau i Odense hjælpe dig med at finde de helt rigtige medarbejdere til at løse opgaverne.

Skræddersyede rekrutteringsløsninger

Hos Personale-match har vi mere end 40 års samlet erfaring med rekruttering, derfor sammensætter vi netop den rekrutteringsløsning, du har behov for. Med garanteret indsigt og handling sikres din virksomhed korrekt udvælgelse af kandidater ud fra menneskelig indsigt og faglige kvalifikationer, så arbejdsrelation og ansættelse skaber værdi for alle parter.
Vores lokale kendskab til det fynske marked er afgørende for en succesfuld rekruttering. Gennem indsigt og bred erfaring kan vores rekrutteringskonsulenter hjælpe i Odense og på Fyn, når din virksomhed står og skal ansætte en ny medarbejder.

Med Danmarks største udvalg af kandidater vil vi kunne præsentere medarbejdere inden for mange forskellige brancher:

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Rekrutteringsprocessen kan være en svær og tidskrævende proces, men vælger du at bruge Personale-match som din faste rekrutteringspartner, sikrer vi dig professionel håndtering af processen. Dermed kan din virksomhed fokusere på at skabe merværdi for dine kunder.

  • 3 måneders garanti på det rette match

  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris

  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og motivationsfaktorer

70 70 18 28

DANNEBROGSGADE 1, 5000 ODENSE C

Andre afdelinger