Rekrutteringsbureau Allerød (Nordsjælland)

Ønsker din virksomhed at rekruttere nye medarbejdere, men står du og mangler de helt rigtige profiler til at besætte stillingerne? Så kan vores rekrutteringsbureau i Allerød hjælpe dig! Hos Personale-match tilbyder vi altid skræddersyede rekrutteringsløsninger, der med grundighed og effektivitet sikrer de rette kandidater – uanset hvilket organisationsniveau du ønsker en medarbejder til.

Din professionelle rekrutteringspartner i Allerød

Med over 40 års samlet erfaring inden for rekrutteringsbranchen servicerer Personale-match alle typer af virksomheder. Vores rekrutteringsløsninger tilpasses altid den enkelte virksomheds behov,derfor garanterer vi præcist udvælgelse af den rette profil, der udvikles i samarbejde med dig.

Vi har som rekrutteringsbureau siden 2008, opbygget Danmarks største udvalg af kandidater inden for følgende forretningsområder:

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Vores kendskab og viden til Allerød og resten af Nordsjælland er en afgørende faktor for en succesfuld rekruttering. Gennem professionel håndtering og tæt dialog med samme konsulent vil du blive præsenteret for kompetente kandidater, der matcher din virksomhed og den jobprofil, der bliver udarbejdet.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau i Allerød, får du:

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder