Rekrutteringsbureau Aalborg (Nordjylland)

Står du og skal udvide medarbejderstaben i virksomheden, eller har du behov for at ansætte den helt rigtige profil i dit team, kan Personale-match klare rekrutteringsprocessen for dig.

Rekrutteringsbureau med mere end 40 års samlet erfaring

Siden vores etablering i 2008 har vi arbejdet med rekruttering af medarbejdere for vores kunder. Derfor kan vi garantere en sikker og effektiv rekrutteringsproces fra start til slut. Vi har hovedkontor i Taastrup, men vi er et bureau, der servicerer alle typer af virksomheder nationalt. Rekrutteringskonsulenterne i  Aalborg afdelingen besidder lokalt kendskab til det nordjyske marked, som altid sikrer dig en professionel rekruttering, der matcher både krav og behov.

Med Danmarks største udvalg af kandidater vil vi kunne præsentere medarbejdere med forskellige kvalifikationer afhængig af branche og erfaringsniveau.

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Rekrutteringsprocessen kan være en svær og tidskrævende proces, men vælger du at bruge Personale-match som din faste rekrutteringspartner, sikrer vi dig professionel håndtering af processen. Dermed kan din virksomhed fokusere på at skabe merværdi for dine kunder.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau, får du

  • 3 måneders garanti på det rette match

  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris

  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og motivationsfaktorer

70 70 18 28

Gugvej 152A, 9210 Aalborg SØ

Andre afdelinger