Rekrutteringsbureau Aalborg (Nordjylland)

Står du og skal udvide medarbejderstaben i virksomheden, eller har du behov for at ansætte den helt rigtige profil i dit team, kan rekrutteringsbureau Personale-match i Aalborg klare rekrutteringsprocessen for dig.

Rekrutteringsbureau med mere end 40 års samlet erfaring i Aalborg

Siden vores etablering i 2008 har vi arbejdet med rekruttering af medarbejdere for vores kunder. Derfor kan vi garantere en sikker og effektiv rekrutteringsproces fra start til slut. Vi har hovedkontor i Taastrup, men vi er et bureau, der servicerer alle typer af virksomheder nationalt. Rekrutteringskonsulenterne i Aalborg afdelingen besidder lokalt kendskab til det nordjyske marked, som altid sikrer dig en professionel rekruttering, der matcher både krav og behov.

Med Danmarks største udvalg af kandidater vil vi kunne præsentere medarbejdere med forskellige kvalifikationer afhængig af branche og erfaringsniveau.

Fordele ved at benytte vores rekrutteringsløsninger

Rekrutteringsprocessen kan være en svær og tidskrævende proces, men vælger du at bruge Personale-match som din faste rekrutteringspartner, sikrer vi dig professionel håndtering af processen. Dermed kan din virksomhed fokusere på at skabe merværdi for dine kunder.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste rekrutteringsbureau i Aalborg, får du:

  • 3 måneders garanti på det rette match
  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris
  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og motivationsfaktorer
Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder