Rekruttering

Personale-match arbejder oftest med en kombination af annoncering og research

På baggrund af mange års aktiviteter inden for rekruttering har Personale-match opbygget en omfattende CV-database, der indeholder et stort antal af kvalificerede kandidater, som alle har været til samtale hos os.

Dette betyder, at vi typisk kan starte processen hurtigt og vi vil oftest kunne præsentere relevante kandidater umiddelbart efter igangsætning af en rekrutteringsopgave.

Varigheden af hver enkelt rekrutteringsforløb afhænger naturligvis af mange faktorer såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men typisk kan vi præsentere mulige kandidater allerede efter 2-3 uger.

Vi finder den rette kandidat

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen. Som supplement til Personale-match’ kvalitetssikrede processer, indgår Thomas PPA Personlighedstest, som også er en essentiel komponent i vores vurdering af kandidater samt naturligvis de referencer, vi indhenter.

En fejlansættelse koster omkring kr. 1/2 million

Ved fejlrekruttering taber du penge på blandt andet disse poster

  • Re-annoncering, screening, interviews, tests og vurdering
  • Oplæringsressourcer
  • Fald i produktivitet, værditilførsel og viden om jobbet
  • Tabte ressourcer ved fordeling af opgaver i forbindelse med underbemanding

Dyr fornøjelse at ansætte den forkerte

Man regner med, at det i gennemsnit tager 2-3 måneder at udvælge en ny medarbejder på funktionær-niveau. Yderligere skal der bruges samme tid på intro og oplæring, så selv en vellykket ansættelse har sine omkostninger.

Forestil dig så omkostningernes størrelse, hvis ansættelsen er et fejlskud.

Fejltagelsen kan i sig selv vise sig ret hurtigt – i løbet af en måned eller to, men der går typisk længere tid, inden man erkender fejlen og gør noget ved det. Oftest efter prøvetiden er overstået og opsigelsesvarslet derved er forlænget.

Nu kommer endnu en proces med ansøgninger, CV’er, interviews og måske endnu mere tidskrævende denne gang, for nu skal det altså være den rigtige, man vælger. Igen involverer processen de i forvejen overbelastede medarbejdere i samme eller måske højere grad end første gang.

Indtil nu har vi udelukkende fokuseret på de omkostninger, der følger med i form af ekstra arbejde og spildtid ved oplæring af den forkerte. Vi har talt om tid. Men tid er som bekendt penge. Læg dertil hele lønpakken til den uheldige, som fik jobbet i første omgang.

Prøv at regne på, hvad f.eks. 10% nedsat produktion i en af dine afdelinger vil koste gennem 6 måneder. Læg dertil 3-4 måneders løn til den forkert ansatte. Det bliver sikkert mere, end man umiddelbart tror.

Det, du ikke kan tage med i regnestykket, er de frustrationer, skuffelser og negative attituder en fejlansættelse også kan medføre. De mærkes naturligvis og de koster også. Selv om det er umuligt at sætte beløb på, kan netop en negativ eller let opgivende stemning være en af de allerstørste omkostninger i en ellers velfungerende afdeling.

Vi står for rekruttering i bl.a. København, men har også flere afdelinger fordelt rundt i Danmark.

Vil du høre mere omkring dine rekrutteringsmuligheder? Kontakt os her eller på tlf.70 70 18 28.

Kontakt os

Ring på telefon 70 70 18 28

Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Navigation

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vi ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv. Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom. Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder