Vikarbureau Odense (Fyn)

Har din virksomhed akut behov for kvalificeret arbejdskraft i forbindelse med ferie, barsel, øget mængde ordrer eller midlertidigt opstået opgaver, der skal løses her og nu? Så er vi et vikarbureau i Odense, og vi har siden vores etablering i 2008 fået opbygget et bredt udvalg af specialiserede vikarer.

Hos Personale-match har vi mere end 40 års samlet erfaring med vikaransættelser. Vi kan levere alt fra timeansatte vikarer med stor fleksibilitet til kortere eller længerevarende vikariater, alt efter hvilken bemandingsløsning din virksomhed søger. Vores database består af vikarer, som kan assistere din virksomhed med en bred vifte af arbejdsopgaver. Når du vælger Personale-match som dit vikarbureau, er du sikret grundighed og effektivitet. Vores hold af konsulenter med lokalt kendskab besidder stor erfaring inden for forskellige brancher, dermed tilbyder vi stor indsigt i de faglige kompetencer, som opgaven kræver

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Vælger du at bruge Personale-match ved et akut opstået bemandingsbehov, garanterer vi en effektiv proces, så du kan fokusere på at skabe merværdi for dine kunder. Alt afhængig af din virksomheds behov og situation vil vi præsentere en eller flere vikarer, der yder et solidt stykke arbejde fra start til slut.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste vikarbureau i Odense, får du:

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  DANNEBROGSGADE 1, 5000 ODENSE C

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder