Vikarbureau Odense (Fyn)

Har din virksomhed akut behov for kvalificeret arbejdskraft i forbindelse med ferie, barsel, øget mængde ordrer eller midlertidigt opstået opgaver, der skal løses her og nu? Så er vi et vikarbureau med afdeling i Odense, og vi har siden vores etablering i 2008 fået opbygget et bredt udvalg af specialiserede vikarer.

Hos Personale-match har vi mere end 40 års samlet erfaring med vikaransættelser. Vi kan levere alt fra timeansatte vikarer med stor fleksibilitet til kortere eller længerevarende vikariater, alt efter hvilken bemandingsløsning din virksomhed søger. Vores database består af vikarer, som kan assistere din virksomhed med en bred vifte af arbejdsopgaver. Når du vælger Personale-match som dit vikarbureau, er du sikret grundighed og effektivitet. Vores hold af konsulenter med lokalt kendskab besidder stor erfaring inden for forskellige brancher, dermed tilbyder vi stor indsigt i de faglige kompetencer, som opgaven kræver.

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Vælger du at bruge Personale-match ved et akut opstået bemandingsbehov, garanterer vi en effektiv proces, så du kan fokusere på at skabe merværdi for dine kunder. Alt afhængig af din virksomheds behov og situation vil vi præsentere en eller flere vikarer, der yder et solidt stykke arbejde fra start til slut.

  • Samarbejdspartner som afholder alle medarbejderens sociale omkostninger

  • Hurtig og effektiv eksekvering af opgaven

  • Et bredt udbud af kvalificerede profiler inden for din branche

70 70 18 28

Dannebrogsgade 1, 5000 Odense C

Andre afdelinger