Vikarbureau Næstved (Sjælland)

Har du brug for akut kvalificeret arbejdskraft som følge af belastede perioder? Så er Personale-match et vikarbureau med afdeling i Næstved, som altid står klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring med vikaransættelser har vi den ekspertise, det kræver at matche den rigtige vikar med din virksomhed.

Fleksibel vikarbureau med bred erfaring

Vi har, siden vores etablering i 2008, opbygget et bredt udvalg af specialiserede vikarer inden for mange arbejdsområder, der står klar til at arbejde. Vores konsulenter har erfaring fra mange brancher, besidder kendskab til den sydlige del af Sjælland og vil kunne præsentere den rette profil til opgaven.

Når du booker en vikar igennem Personale-match, kan du leje medarbejderen på timebasis. Dermed skræddersyer vi vores bemandingsløsninger til din virksomheds behov, og vil kunne levere vikarer fra dag til dag.

Vi ved, hvor vigtigt tid er i en travl hverdag, derfor har vi en effektiv screeningsproces gennem indhentning af referencer og afholdelse af personlige interviews, inden vikaren sendes ud i job. Det er din sikkerhed for at få den rigtig type vikar ud.

  • En samarbejdspartner som afholder alle medarbejderens sociale omkostninger

  • Hurtig og effektiv eksekvering af opgaven

  • Et bredt udbud af kvalificerede profiler inden for din branche

70 70 18 28

Axeltorv 8, 4700 Næstved

Andre afdelinger