Vikarbureau Næstved (Sjælland)

Har du brug for akut kvalificeret arbejdskraft som følge af belastede perioder? Så er Personale-match et vikarbureau med afdeling i Næstved, som altid står klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring med vikaransættelser har vi den ekspertise, det kræver at matche den rigtige vikar med din virksomhed.

Fleksibelt vikarbureau i Næstved med erfaring

Vi har, siden vores etablering i 2008, opbygget et bredt udvalg af specialiserede vikarer inden for mange arbejdsområder, der står klar til at arbejde. Vores konsulenter har erfaring fra mange brancher, besidder kendskab til den sydlige del af Sjælland og vil kunne præsentere den rette profil til opgaven.

Når du booker en vikar igennem Personale-match, kan du leje medarbejderen på timebasis. Dermed skræddersyer vi vores bemandingsløsninger til din virksomheds behov, og vil kunne levere vikarer fra dag til dag.

Vi ved, hvor vigtigt tid er i en travl hverdag, derfor har vi en effektiv screeningsproces gennem indhentning af referencer og afholdelse af personlige interviews, inden vikaren sendes ud i job. Det er din sikkerhed for at få den rigtig type vikar ud.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste vikarbureau i Næstved, får du:

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  AXELTORV 8, 4700 NÆSTVED

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder