Vikarbureau København (Sjælland)

Leder du efter kompetente medarbejdere på midligertidig basis? Så kontakt Personale-Matchs vikarbureau København og find den perfekte vikar.

Er behovet for at booke en medarbejder, der kan vikariere under ferie eller pressede perioder, i din virksomhed? Så er vi, som landsdækkende vikarbureau beliggende i Taastrup, klar til at hjælpe dig.

Vi har mere end 40 års samlet erfaring inden for vikarbranchen, derfor besidder vi både den indsigt og ekspertise, det kræver at finde den helt rigtige vikar til din virksomhed.

Book vikar på timebasis

Hvis du vælger at benytte vores bemandingsløsninger, er du sikret et grundigt og solidt forarbejde af den konsulent din virksomhed tilknyttes igennem hele processen fra start til slut.

Der bliver afholdt personligt interview, inden en vikar sendes ud i et job – dermed sikres at medarbejderen lever op til de efterspurgte krav, din virksomhed har til erfaringsniveau, faglige og personlige egenskaber.

Vælger din virksomhed at booke en vikar igennem Personale-match, giver vi dig mulighed for at leje vikaren i netop dét tidsrum, du ønsker. Det store udvalg af vikarer i vores database gør det muligt, at håndplukke en person der matcher dit behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at være fleksibel og omstillingsparat, derfor leverer vi vikarer fra dag til dag.

Nogle af de fordele, vi kan tilbyde dig som dit faste vikarbureau i København er:

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  RUGVÆNGET 22, 2630 TAASTRUP

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder