Vikarbureau Kolding (sydjylland)

Har din virksomhed behov for backup til at dække hullerne i vagtplanen under ferieperioder eller opstået projekter som følge af bl.a. øget ordremængde? Så kan vi som vikarbureau i Kolding tilbyde forskellige specialiserede vikarer, som kan bestride mange typer af arbejdsopgaver.

Book vikar på timebasis

Med mange års erfaring som vikarbureau og med at finde vikarer til vores kunder i hele landet, kender vi vigtigheden af at finde den helt rigtige vikar til den enkle opgave i første skud. Derved bliver udførelse og ansættelse en succes for alle parter.

Uanset om din virksomhed har behov for assistance for en kortere eller længere periode, står vi klar til at hjælpe dig. Du har mulighed for at leje en vikar i nøjagtig de antal timer, der er behov for. Da vi har opbygget en stor emnebank, indeholdende et bredt udvalg af vikarer, som kan besætte forskelligartede arbejdsopgaver, niveauer og brancher, kan vi levere medarbejdere med netop de kompetencer, jobbet kræver.

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Når du vælger at booke en vikar via Personale-match, er du altid sikret en grundig udvælgelse – alle vores kandidater er nøje udvalgt ud fra deres erfarings- og kompetenceniveau. Vores rekrutteringskonsulenter har haft disse ind til en personlig samtale, hvilket er din sikkerhed for det rette match skabes mellem vikar og virksomhed. Igennem hele processen bliver du tilknyttet samme konsulent, derved kan du altid følge med i processen.

Vi ved, hvor vigtigt det er at være fleksible i en travl hverdag, derfor tilbyder vi levering af vikarer fra dag til dag.

Hos vikarbureau Personale-match i Kolding giver vi dig altid en professionel service og tilbyder dig en samarbejdspartner som:

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder