Try and Hire

Leder du efter kompetente med arbejdere så vil vores try and hire forløb give dig tryghed i beslutningsprocessen.

Et forløb der giver både virksomhed og medarbejder tryghed

Oftest bliver virksomhed og medarbejder først sikre på det rette match, når det er afprøvet i praksis. Derfor tilbyder Personale-match et Try and Hire forløb, som kan sammenlignes med et vikariat med henblik på fastansættelse.

Vi anbefaler at anvende ansættelsesformen Try and Hire, hvis du har brug for endnu en medarbejder i virksomheden, men er i tvivl om kandidaten skal fastansættes. 

Din virksomhed får mulighed for at leje en medarbejder i en længere periode på vikarbasis. Således vil både du og kandidaten få mulighed for at teste kemi og afprøve samarbejdet, inden den endelige beslutning bliver truffet – det er en enkel og effektiv løsning. Derfor bør du altid benytte dig af et professionelt og erfarent vikarbureau, når du søger nye medarbejdere.

Fordele ved et Try and Hire forløb

Sådan fungerer et Try and Hire forløb

Typisk har et Try & Hire forløb en varighed på 3 måneder, hvorefter du frit kan ansætte den pågældende medarbejder uden yderligere omkostninger. Under perioden håndterer vi alt det administrative, løn samt sociale omkostninger mm.

Personale-match ser Try & Hire forløbet som et parløb, hvor tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er en integreret del af processen. Du vil få en personlig konsulent, som vil afklare din virksomheds behov, kultur og teams, som medarbejderen skal indgå i. Når vi har fået afklaret jeres behov, finder vi de potentielle kandidater.

Vi tiltrækker de rigtige kandidater gennem målrettet annoncering, og vi sørger for alle relevante interviews, screeninger og referencetjek. Derfor vil du kun præsenteres for kvalificerede kandidater med værdier og kvalifikationer, som matcher din virksomheds DNA.

Kan din virksomhed drage nytte af et Try & Hire forløb til næste ansættelse? Kontakt os via kontaktformularen eller på tlf. 70 70 18 28 for at høre mere om dine muligheder.

Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

Søger du nye og spændende udfordringer?

Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

Det siger vores kunder