Vikarbureau Aalborg (Nordjylland)

Har din virksomhed et akut bemandingsbehov som følge af ferie, barsel, øget ordretilgang eller midlertidigt opståede opgaver? Så er vi et vikarbureau i Aalborg, der har et stort udvalg af specialiserede vikarer, som er klar til arbejde!

Vi har mange års erfaring med rekruttering og vikaransættelser. Vi kan levere vikarer fra time til time, så din virksomhed kan leje en vikar i lige præcis den tidsramme, du har behov for – hvad enten det drejer sig om kortere eller længere perioder.

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Hvis du vælger at booke en vikar igennem Personale-match, er du sikret et grundigt forarbejde af vores konsulenter, som besidder brancheerfaring, lokalt kendskab til det nordjyske marked og indsigt i de faglige kompetencer, opgaven kræver. Som vikarbureau har vi en database med vikarer dækker mange forretningsområder, så din virksomhed og den pågældende vikar er sikret det rette match med hensyn til faglige og personlige kvalifikationer, uanset om dit behov er akut arbejdskraft eller et længerevarende vikariat.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste vikarbureau i Aalborg, får du:

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  GUGVEJ 152A, 9210 AALBORG SØ

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder