Vikarbureau Allerød (Nordsjælland)

Har din virksomhed et akut behov for at hyre en vikar til at dække ind for ferie, barsel eller uforudsete projekter? Vi står som vikarbureau med afdeling i Allerød klar til at hjælpe dig med at finde den rette vikar, som kan løse opgaverne tilfredsstillende. Vi besidder den viden og de kompetencer, det kræver at finde det rette match mellem vikar og virksomhed med vores mange års erfaring med bl.a. vikaransættelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at finde den rigtige person, når det brænder på, og opgaverne skal løses.

Vi har et stort udvalg af specialiserede vikarer, som står klar til nye udfordringer, og kan bestride mange forskellige forretningsområder og arbejdsopgaver. Vi tilbyder at levere timeansatte vikarer til både kortere og længerevarende vikariater, alt afhængig hvilke bemandingsløsning, du ønsker.

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Hvis du vælger at booke en vikar igennem Personale-match, er du altid sikret en grundig og effektiv tilgang til opgaven. Med stor brancheindsigt som vi har opbygget gennem vores mangeårig arbejde i branchen, får du altid en kompetent vikar, hvis du benytter os som dit foretrukne vikarbureau.

  • En samarbejdspartner som afholder alle medarbejderens sociale omkostninger

  • Hurtig og effektiv eksekvering af opgaven

  • Et bredt udbud af kvalificerede profiler inden for din branche

70 70 18 28

Gydevang 39, 3450 Allerød

Andre afdelinger