Vikarbureau Allerød (Nordsjælland)

Har din virksomhed et akut behov for at hyre en vikar til at dække ind for ferie, barsel eller uforudsete projekter? Vi står som vikarbureau i Allerød klar til at hjælpe dig med at finde den rette vikar, som kan løse opgaverne tilfredsstillende. Vi besidder den viden og de kompetencer, det kræver at finde det rette match mellem vikar og virksomhed med vores mange års erfaring med bl.a. vikaransættelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at finde den rigtige person, når det brænder på, og opgaverne skal løses.

Som dit vikarbureau i Allerød har vi et stort udvalg af specialiserede vikarer, som står klar til nye udfordringer, og kan bestride mange forskellige forretningsområder og arbejdsopgaver. Vi tilbyder at levere timeansatte vikarer til både kortere og længerevarende vikariater, alt afhængig hvilke bemandingsløsning, du ønsker.

Fordele ved at benytte vores bemandingsløsninger

Hvis du vælger at booke en vikar igennem Personale-match, er du altid sikret en grundig og effektiv tilgang til opgaven. Med stor brancheindsigt som vi har opbygget gennem vores mangeårig arbejde i branchen, får du altid en kompetent vikar, hvis du benytter os som dit foretrukne vikarbureau.

Vælger du at bruge Personale-match som dit faste vikarbureau i Allerød, får du

  Nogle spørgsmål?

  Ring på telefon 70 70 18 28

  Vi sidder klar, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

  GYDEVANG 39, 3450 ALLERØD

  Navigation

  Vores rekrutteringsproces sikrer, at vores professionelle vikarbureau ikke blot finder en god kandidat, men den helt rigtige til det pågældende job. Tæt dialog med dig som kunde og en løbende opfølgning er naturligvis en integreret del af processen.

  Søger du nye og spændende udfordringer?

  Vi kan hjælpe dig med at finde drømmejobbet uanset om du søger fastansættelse eller et vikariat.

  Se vores ledige stillinger eller registrer dit CV her.

  Glade og tilfredse medarbejdere er vores største aktiv.

  Her kan du få svar på spørgsmål omkring løn, ferie og sygdom.

  Log in på din profil for timeregistrering og opdatering af din profil.

  Det siger vores kunder