Rekrutteringsbureau Taastrup (Sjælland)

Med mere end 40 års erfaring inden for rekruttering på tværs af brancher og organisationer, besidder vores konsulent netop den viden, det kræves for at opnå en effektiv og professionel rekrutteringsproces. Vi har altid fokus på din virksomheds forretningsmål, og skræddersyr den løsning, der match dit specifikke behov og situation.

Rekrutteringsbureau med indsigt og handling

Personale-match har hovedkontor i Taastrup, men vi er et landsdækkende bureau, der hjælper med rekrutteringsløsninger uanset, hvor din virksomhed befinder sig. Vi har siden vores etablering i 2008 fået opbygget et bredt udvalg af specialiserede kandidater, og kan tilbyde profiler fra mange brancher og arbejdsområder.

Vores forretning er baseret på langvarige kunderelationer igennem en uformel, ærlig og seriøs omgangstone. Gennem tæt dialog med samme konsulent fra start til slut, har vi en professionel og gennemsigtig tilgang til enhver rekrutteringsopgave, dermed sikres det rette match mellem virksomhed og medarbejder.

Fordele ved at bruge Personale-match

Hvis du vælger selv at stå for rekrutteringsprocessen, kræver det mange ressourcer med alt lige fra udarbejdelse af stillingsannonce, screening og afholdelse af jobsamtaler med mulige kandidater inden den endelig ansættelse.

  • 3 måneders garanti på det rette match

  • Effektiv rekruttering til en fornuftig pris

  • Rådgivning til at afdække kvalifikationer og kompetencer

70 70 18 28

Rugvænget 22, 2630 Taastrup

Andre afdelinger