Vis resultater på dit CV

Fredagstip til din jobsøgning

Husker du at skrive dine resultater på dit CV? Det er desværre en overset del, men vi anbefaler at du, i det mindste, overvejer muligheden for at vise, hvad du har opnået i tidligere jobs. Det giver arbejdsgiveren en fornemmelse af, at du er i stand til at opnå resultater – det vil især være relevant, hvis du søger en resultatorienteret stilling.

Hvordan “sælger” du dig selv?
Det handler om, at du “sælger” dig selv og dine kvalifikationer på den helt rigtige måde i dit CV. Hvis du vælger at fokusere på, hvilke resultater du har skabt i tidligere jobs, viser du ikke kun hvilke projekter, du har haft, men indikere samtidig hvordan du har løst dem og i hvilke områder, du er stærkest i forhold til den stilling, du søger.

Det afhænger naturligvis af, hvilket job du søger og derfor vil dine opnåede resultater kunne variere fra branche til branche. Vores råd er, at dine resultater skal afspejle, hvordan du har håndteret dine arbejdsopgaver og eventuelle ansvarsområder.

Dit CV skal appellere til arbejdsgiveren, den HR-ansvarlige eller den person, der læser CV’et igennem og for at kunne konkurrere med mere erfarne ansøgere, vil resultater være vigtige – uanset om dine resultater er store eller små.

Del dette indlæg