Økonomichef til historisk Skole og Gods

Til at understøtte Herlufsholm Skole og Gods fortsatte udvikling, søger Personale-match, en erfaren og engageret økonomichef, der kan varetage den økonomiske styring og udvikling af Herlufsholms Skole og Gods, som er en traditionsbundet organisation i stadig forandring.

I rollen som økonomichef på Herlufsholm Skole og Gods, vil du indgå i et engageret og dedikeret regnskabsteam. Du vil have det overordnede ansvar for optimering, udvikling og styring af økonomifunktionen. Du vil referere til direktøren samt være en del af ledelsesgruppen for driftsområdet. Du vil yderligere have samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Herlufsholm har de seneste år haft fokus på at optimere og automatisere forretningsprocesser bl.a. via nyt ERP-system, Business Central. Herlufsholm har fundamentet på plads, og arbejder nu på værdiskabende initiativer samt optimering af procedurer, som kan tage virksomheden til det næste niveau.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

Ledelse og udvikling af økonomiafdelingen, der i dag består af fire faglige kompetente medarbejdere.

Udarbejdelse og opfølgning på budgetter, regnskaber, forecasts og analyser for Herlufsholm Skole og Gods.

Bistand og sparring i forbindelse med udarbejdelse af fondsregnskaber, herunder skattetekniske regler.

Udbygge og vedligeholde interne og eksterne økonomiske rapporteringer, herunder overholdelse af gældende lovgivning, regler og standarder i forhold til Herlufsholm Skole og Gods forskellige driftsområder.

Optimering af finansprocesser, digitalisering samt systemautomatisering af nuværende processer.

Videreudvikling af budgetteringsværktøj for Herlufsholms Skole og Gods.

Kontakt til eksterne samarbejdspartnere herunder bank, revisor, forsikringsmæglere samt offentlige myndigheder.

Forsyne samt rådgive den øverste ledelse med relevant information om organisationens økonomi og aktiviteter samt deltage i enkelte bestyrelsesmøder.

Om dig

Relevant baggrund indenfor økonomi f.eks. cand.merc., HD, revisor e.l.

Stærke analytiske og kommunikative kompetencer.

Stærke IT-kundskaber.

Kendskab til ERP-systemet (Business Central) og rapporteringsværktøjet Power BI er en fordel.

Erfaring med at tilrettelægge og understøtte beslutnings- og forandringsprocesser, hvor interessenter inddrages undervejs.

Desuden forventer vi, at du er en robust, proaktiv og løsningsorienteret sparringspartner, der kan bidrage til den strategiske udvikling af Herlufsholm Skole og Gods.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en traditionsbundet og prestigefyldt organisation, en attraktiv lønpakke inkl. pension og mulighed for frokostordning.

Velfungerende personaleforening samt adgang til faciliteter så som fitnessrum, tennis, paddelbaner, holdtræning m.m.

Et inspirerende miljø og fagligt kompetente kollegaer.

Mulighed for planlagte hjemmearbejdsdage.

Ansøg allerede i dag

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Rekrutteringen varetages af Rekrutteringschef Susan Larsen fra Personale-match. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susan Larsen på susan@personale-match.dk eller 42511828.

Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV.

Ansøg her

Herlufsholm Skole og Gods er en af Danmarks ældste og mest anerkendte kostskoler, der blev grundlagt i 1565 af Birgitte Gøye og Herluf Trolle. I dag er de en moderne og mangfoldig skole, der tilbyder undervisning på et højt fagligt niveau til elever fra 6. klasse til 3.g i gymnasiet. Der er dagelever og kostelever fordelt i mindre klasser, hvor fokus er på ro, faglighed og trivsel.

Herlufsholm er en erhvervsdrivende fond, der modtager statstilskud til deres skolevirksomhed, samt et Gods indeholdende områder som jord, skov samt kirke og kirkegård. Herlufsholm Skole og Gods har en bestyrelse, der fastlægger den overordnede strategi og vision for skolen og godset samt en direktør for de øvrige driftsområder.

Område

Næstved

Kategori

Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist

12. december 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt og efter aftale

Jobkode

SLU4400

Kontaktperson

Susan Larsen tlf. 42511828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.