Medarbejder til maskin- og procesrengøring

Valsemøllen er en moderne møllerivirksomhed i Køge og vi søger 1 medarbejdere til deres pakkeri. Vi søger en medarbejder der vil forestå rengøring m.v. af maskinparken.

Stillingen kunne være en fuldtidsstilling, men vi er også åbne overfor andre ønsker, du vil starte som vikar og herefter blive fastansat.

Din arbejdstid vil være lidt atypisk, da du vil kunne styre en del af arbejdstiden selv. Vigtigst er det, at du kan arbejde hver fredag eftermiddag/aften, da maskinerne lukkes ned mellem kl. 13 og 23, og dermed skal rengøres. De øvrige dage i ugen kan være fleksible.

Vi forventer:

  • Du har noget erfaring med rengøring af maskiner m.v., gerne indenfor fødevareindustrien, men dette er ikke et krav.
  • Du er fleksibel og ansvarsbevidst og mødestabil
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er ikke bange for at tage fat
  • Truckcertifikat
  • Gerne hygiejnecertifikat

 

Der tilbydes en god arbejdsplads med en flad organisation og en uformel tone.

Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jane Frost på tlf. 42521828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Køge

Kategori

Produktion

Ansøgningsfrist

14. november 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

JF7397

Kontaktperson

Jane Frost, tlf. 42521828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.