Maskinarbejder til maskinfabrik i Værløse

Er du uddannet Industritekniker eller Maskinarbejder, eller har du erfaring med enten konventionelle fræse-, og drejebænke, eller CNC styrede maskiner? Så har du nu muligheden, for at blive en del af et godt team, hos en af vores kunder i Storkøbenhavn.

Virksomheden, en moderne maskinfabrik med 15 højt kvalificerede medarbejdere, søger endnu en teamplayer med sans for detaljer. Her bliver du del af et team, hvor omgangstonen er uformel og direkte. På fabrikken producerer de omkring 600 emnevarianter årligt, der produceres alt fra prototyper til avancerede specialopgaver med stål-emner op til 5 tons.

Ansvarsområde
Som maskinarbejder, hos vores kunde, vil dit primære ansvarsområde være at betjene fræsebænken og drejebænken. Det er derfor et krav, at du har erfaring indenfor området.

Du bliver selvfølgelig oplært i relevante processer og fremgangsmetoder, men herefter forventes det, at du er selvkørende.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet maskinarbejder eller Industritekniker, eller har relevant erfaring
  • Du kan læse og forstå tegninger
  • Du taler og skriver dansk
  • Engelsk på brugerniveau er en fordel


Din personlige profil

  • Du er god til at arbejde selvstændigt og effektivt
  • Du er både detalje- og løsningsorienteret
  • Du er god til at bevare overblikket i travle perioder
  • Du har en høj arbejdsmoral og sætter en ære i at levere kvalitet


Praktisk information om stillingen

Der er tale om et vikariat med henblik på fastansættelse. Arbejdstiden er mellem kl. 07.00-15.30, men der er mulighed for flextid. Løn gives ifølge overenskomst og ordnede forhold.

Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Jane Frost på tlf. 42521828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Værløse

Kategori

Produktion

Ansøgningsfrist

3. oktober 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

JF7394

Kontaktperson

Jane Frost tlf. 42521828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.