Lagermedarbejdere til lager i Hillerød

Personale-match søger til Dancover A/S lagerfolk primært til containertømning.

Vi søger allround-medarbejdere til Dancovers dynamiske virksomhed med opstart snarest muligt. Der er tale om et vikariat på op til 4 mdr. med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Du vil primært arbejde på daghold. Arbejdstiderne på daghold er i tidsrummet 06.00-18.00 fra mandag til fredag. Der kan forekomme overarbejde inkl. weekender.

Hvem er du?

  • Du skal som minimum tale og læse dansk.
  • Du skal kunne indgå i et team og arbejde selvstændig.
  • Du har god fysik – vi løfter efter løfteteknikker.
  • Har du truckcertifikat – vil det være en fordel, men ikke et krav

 

Lidt om arbejdet

  • Der er en del løft, så du skal have en god fysik.
  • Der bruges scannere til at plukke, flytte og modtage varer.
  • Du bliver en del af et professionelt team inden for varemodtagelse, pluk og optimering.
  • Arbejdet foregår både udenfor og i haller – man bliver ”klædt på” i forhold til vind og vejr.

 

Om Dancover

Dancover A/S er beliggende i Hillerød i Nordsjælland og er en handelsvirksomhed med 70 ansatte. Dancover A/S er i stærk vækst med en sund økonomi. Dancover udvikler og sælger festtelte, reklametelte, bådhaller og lagerhaller. Teltene sælges både til B-t-C- og B-t-B-markedet i hele Europa.

Dancover har over 10 års erfaring med telte i mange varianter og er i dag førende på en lang række europæiske markeder og leverer partytelte, pavilloner og foldetelte til alt fra bryllupper og konfirmationer til professionelle events som racing events, messer, markeder og produktlanceringer samt til cafeer, restauranter og hoteller. De er desuden med helt fremme, når det gælder andre former for overdækningsløsninger til både private, erhverv, landbrug og industri. De leverer overdækninger i form af presenninger, telte og telthaller til biler, både, motorcykler, maskiner og materialer og kan levere alt fra det lille, fleksible garagetelt op til store telthaller på langt over 100 m2.

Søg jobbet

Lyder ovenstående som noget for dig?

Ansøg her

Har du yderligere spørgsmål vedrørende jobbet kan rekrutteringskonsulent Jane Frost kontaktes på 42521828.
Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler og stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Område

Hillerød

Kategori

Logistik, transport og lager

Ansøgningsfrist

6. juli 2021

Tiltrædelse

Opstart snarest mulig

Jobkode

JF7382

Kontaktperson

Jane Frost på tlf. 42521828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.