Dygtig TV-operatør søges

Personale-match søger, for kunde på Midtsjælland, en TV-operatør, som er frisk på nye opgaver og spændende udfordringer. Der er tale om en fastansættelse på fuldtid med god løn.

Virksomheden, som du vil blive en del af, er autoriseret kloakmester og løser alle typer anlægs-, kloak- og entrepriseopgaver for offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger og private kunder på hele Sjælland. De er i dag 70 faste medarbejdere og virksomheden sætter trivsel og det gode arbejdsmiljø højt på dagsordenen hvilket kan mærkes på resultaterne.

Om jobbet

I vores velfungerende kloakafdeling, med engagerede og humørfyldte kolleger, vil du ved hjælp af professionelt kameraudstyr og det nyeste udstyr til TV-inspektion (Ipek WinCan styreprogram), udføre drifts- og vedligeholdelsesopgaver hos forskellige kunder.

Arbejdet er præget af selvstændige arbejdsopgaver, og består primært i at lave tv-inspektion af kloaknettet med et hold på 1-2 erfarne foringsfolk.

Faglige og personlige kompetencer

Det er en fordel, hvis du er uddannet tv-operatør, kloakrørlægger, kloakmester eller har erfaring fra lignende stilling, men det vigtigste er, at du har lysten og evnen. Din vigtigste opgave er at klæde dine kollegaer på til deres arbejde – derfor er det vigtigt, at selvom du trives på egen hånd, også er en teamplayer. Derudover er du god til at bevare overblikket. Du er struktureret, praktisk anlagt og initiativrig, med en fleksibel tilgang til opgaverne.

Det er en fordel hvis du:

 • Har DTVK-certifikat
 • Har gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads”
 • Trives i en stilling med praktiske arbejdsopgaver og skærmarbejde i en TV-bil
 • Er rutineret IT-bruger
 • Har et positivt og humoristisk sind
 • Er imødekommende og kundeserviceorienteret


Vi tilbyder

 • God løn efter kvalifikationer
 • En arbejdsplads hvor sikkerhed og arbejdsmiljø er i højsædet
 • Mulighed for faglig udvikling, herunder efteruddannelse svarende til både dit og virksomhedens behov
 • God frokostordning, sundhedsforsikring og pensionsordning
 • Frihed under ansvar og gode ansættelsesforhold
 • 37 timers ugentlig arbejdstid med mulighed for flextid


Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Dennis Dahl på tlf. 42551828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

29. juni 2021

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

DED4509

Kontaktperson

Dennis Dahl tlf. 42551828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.