Bygningsmalere til København

For kunde beliggende i Storkøbenhavn søger Personale-match – 2 dygtige faglærte bygningsmalere til længerevarende projekter. Arbejdet foregår i København, og der er mulighed for fastansættelse.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne omfatter div. maleropgaver som spartling samt maling af vægge og lofter.

Vi forventer at

  • Du har faglært bygningsmaler
  • Du arbejder med stor disciplin og omhu, samtidig kan du få noget fra hånden
  • Du er dansktalende
  • Du er fleksibel og engageret i dit arbejde

 

Virksomheden tilbyder

  • En hverdag med udfordringer og spændende opgaver
  • En god mulighed for at være med på flere projekter for den rette

 

Praktiske forhold

  • Der skal fremvises straffeattest
  • Løn efter overenskomst

 

Ansøg stillingen i dag

Kandidater kaldes til samtale løbende. Vi er medlem af Dansk Erhverv og Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for et professionelt vikarbureau med ordnede forhold.

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susan Larsen på tlf. 42 51 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

København

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

3. august 2021

Tiltrædelse

Opstart snarest mulig

Jobkode

SLU4259

Kontaktperson

Susan Larsen på tlf. 42511828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.