Anlægsgartner til have og serviceafdeling

Vi søger for kunde, en grøn anlægsgartner eller specialarbejder som har erfaring eller interessere for vedligeholdelse af grønne områder til både serviceafdeling samt privathaveafdelingen. Der er mulighed for at blive en del af et team, hvor du får lov til at lave lidt af det hele indenfor det grønne område, og udforske dine kreative sider. Der arbejdes i mindre teams, hvor der er stor faglig stolthed, som kan ses i de opgaver der udføres. Det høje faglige niveau er gennemgående i alt hvad der udføres, hvad enten det er under eller over jorden. Det forventes derfor, at du har samme kvalitetsbevidsthed og er kompromisløs på kvaliteten af det du afleverer.

Om dig

  • Du er faglært anlægsgartner eller har god erfaring som arbejdsmænd indenfor grønne område
  • Du har kørekort B og gerne trailerkort
  • Du er mødestabil
  • Du kan varetage en opgave fra start til slut
  • Du har fokus på kvalitet i det arbejde du udfører

 

Hvad bliver du tilbudt?

  • Et selvstændigt arbejde i en veldrevet virksomhed, med engagerede kollegaer
  • Løn efter kvalifikationer
  • Alsidighed og variation i opgaverne
  • Fastansættelse efter prøve periode.

 

Om virksomheden

Virksomheden beskæftiger sig indenfor alle anlægsopgaver, service og vedligehold samt kloakopgaver. Opgaverne udføres for både private, det offentlige og erhverv på hele Sjælland.

Der er fra ledelsens side, et kontinuerligt fokus på kompetencer, engagement og trivsel blandt de over 100 medarbejdere der i dag udgør virksomheden.

Søg stillingen

Lyder ovenstående som noget for dig? Opfordrer vi dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Næstved eller Taastrup. Stillingen vil blive besat, når de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Dennis Dahl på tlf. 42551828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden. Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Ansøg her

Område

Storkøbenhavn/Nordsjælland

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

12. oktober 2021

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

DED4524

Kontaktperson

Dennis Dahl tlf. 42551828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.