4 vagter søges til byggepladser i København

Personale-match søger 2 vagter til byggepladser i København indre by.

Jobbet

Din opgave vil være at køre og tjekke at alt er i orden på de forskellige byggepladser. Derudover vil det være din opgave at stå ved byggepladsindgangen og tjekke adgangskort samt tasker.

Om dig

Det er et krav at du taler dansk og engelsk, samt at du har kørekort B. Det er vigtigt, at du er i stand til at henvende dig til dine kolleger og besøgende på en høflig måde og har autoritet til at instruere dem i, hvad de skal gøre. Det er ikke et krav, at du har et vagtcertifikat.

Praktiske oplysninger

12 timers vagter enten fra kl. 06:00-18:30 eller 18:00-06:30. 3-dages uge. Vagtskema koordineres med kunden.

Månedlig fast løn på 25.976,85 kr. + tillæg.

Ansøg stillingen i dag

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef Susan Larsen på tlf. 42511828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

Område

København

Kategori

Øvrige

Ansøgningsfrist

26. september 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Jobkode

SLU4395

Kontaktperson

Susan Larsen tlf. 42511828

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.