Sikker samarbejdspartner – ny rating fra Soliditet

AAA – Vi har stempel på den højeste kreditværdighed

For at du som virksomhed kan finde en sikker samarbejdspartner og føle dig sikker på et kommende samarbejde, har vi registreret os hos Soliditet, et kredit- og risikovurderer selskab der indikerer den økonomiske sikkerhed ved at arbejde sammen med selskabet.
Vi har opnået AAA ratingen – et blåstempel vi er stolte af. Vi ved nemlig, hvor meget det kan betyde, hvis et enkelt led i kæden knækker.

Ratingen udtrykker sandsynligheden for, at en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste vurdering, mens C er den mest usikre.

For at opnå en AAA (Triple-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Man skal kunne vise sikre regnskaber.

Soliditets kreditvurderingssystem har eksisteret i mere end 20 år og har skabt en mulighed for at analysere både kunder og leverandører ved hjælp af en sikker metode og opnå en samlet bedømmelse af den totale kreditrisiko. På den måde kan du før du indleder en samarbejde med nogen virksomheder, sikre din egen fremtid samtidig.

Skal vi tage en snak om din næste rekruttering?

Hvis du vil du læse meget mere om kreditvurdering, forklarer Soliditet meget mere her.

Del dette indlæg