Outplacement – vejen til et nyt job

Nedskæringer og omstrukturering kan betyde, at en større kategori af medarbejdere mister deres job.

Med outplacement har du muligheden for at give dine medarbejdere en ordentlig afsked og hjælpe dem videre i nye jobs. Som arbejdsgiver viser du derved et socialt ansvar og giver et langt mere positivt forløb i en svær proces.

Personale-match yder professionel karriererådgivning til en opsagt medarbejder. Ofte kan det have afgørende betydning for medarbejderen, at de omgående får professionel sparring, så der kommer et positivt fokus på det næste kapitel i arbejdslivet.

Hvordan er et forløb tilrettelagt

Et outplacement forløb er meget individuelt, og derfor er det vigtigt for os, at det er den samme konsulent, som følger den opsagte igennem hele forløbet. Nogle har blot brug for et enkelt møde – andre flere.

Et opstartsmøde foregår således, at en af vores konsulenter mødes med den opsagte kandidat og hjælper med at afdække kompetencer og jobmuligheder. For at få medarbejderen tilbage på jobmarkedet i det tempo, der passer kandidaten – hjælper vi både med ansøgning og CV samtidig med, at vi afdækker behov for eksempelvis efteruddannelse.

Dette møde og eventuelt flere planlægges i samarbejde med kandidaten.

Fordele ved outplacement

Der er ingen tvivl om, at når afskedigelsesprocessen håndteres rigtigt og professionelt, giver det positiv effekt i hele organisationen.

Derved skabes en bedre stemning for både de tilbageværende medarbejdere og den opsagte, når virksomheden tager ansvaret og hjælper en opsagt medarbejder videre.

Det er naturligt for en opsagt medarbejder at få et chok, der skal bearbejdes, situationen erkendes og man kan se positivt på fremtiden samt mulighedere for et nyt job. Den realisering kan Personale-match hjælpe den opsagte i gang med, således situationen tilgås med et positivt mindset.

  • Samme Personale-match konsulent igennem hele forløbet

  • Din virksomhed står ved sit sociale ansvar

  • Udarbejdelse af ansøgning og CV

  • Forberedelse til samtaler

  • Professionel sparring og opmuntring gennem hele forløbet

Outplacement er vejen til nyt job

Står din virksomhed overfor nedskæringer, kan vi hjælpe med at komme godt igennem forløbet.
Kontakt os på 70701828 eller her.

Hvorfor vælge Personale-match?

  • Stort udvalg af kvalificerede kandidater
  • Vi holder, hvad vi lover
  • Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og behov
  • Vi har fokus på succes for både kunde og kandidat
17856

Kandidater i vores database