Servicetømrer

Personale-match søger Servicetømrer

Er du Tømrer med et stort servicegen, og styr på dit håndværk?
Vi søger for vores kunde en faglært Tømrer til et Try and Hire forløb i Tåstrup, med henblik på fastansættelse. Opstart hurtigst mulig, men vi venter gerne på den helt rette.

Om jobbet:
Dine arbejdsopgaver bliver overvejende montage og serviceopgaver, for boligselskaber og forsikringssager i form af div. renoveringer, istandsættelse, til og fra flytning, og generelle serviceopgaver. Virksomheden er beliggende i Tåstrup, men arbejdsopgaverne er fordelt i Storkøbenhavn og på Amager.

Om dig:
Som Servicetømrer kræves det, at du har en bred tømrer erfaring, og kan sætte kryds ud for flere af ovenstående opgaver. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt, og tilrettelægge din dag struktureret og produktivt, med et smil på læben.

Dine faglige og personlige kvalifikationer:

  • Du er uddannet Tømrer.
  • Du er udadvendt, har let til smil, og har et stort servicegen.
  • Du er fleksibel, og engageret i dit arbejde
  • Du er struktureret, og kan holde overblikket også når hverdagen bliver presset.
  • Har kørekort.

 

Virksomheden tilbyder:
Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed, og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:00 – 14:30 og fredag 06:00 – 12:00.

Vi tilbyder:
God løn inkl. Pension, Fritvalgskonto samt SH- konto

 Ansøg stillingen i dag:
Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, ud over det som er beskrevet, så kontakt May Cecilia Kapala fra Personale-Match på tlf. 7070 1828. Vi holder samtaler løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på tlf. 70 70 18 28, så vi kan tilføje dig til jobkode MCK1106

Ansøg her

Praktiske oplysninger:
Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket ovenfor. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning. For registrerede vikarer: Er du allerede registreret i vores emnebank, kan du søge jobbet ved at ringe til os på hovednummeret tlf. 7070 1828 med jobkode: MCK1106

 

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Bygge og anlæg

Ansøgningsfrist

30. juli 2024

Tiltrædelse

Snarest muligt

Jobkode

MCK1106

Kontaktperson

May Cecilia Kapala på tlf. 70 70 18 28

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.