Servicemedarbejder til grønt og gråt anlæg

 

Service m/k med grønne fingere Personale-match

 

For kunde i Københavnsområdet søger Personale-match en Grøn service m/k til spændende, og længerevarende vikariat  inden for grøn ejendomsservice.
Har du erfaring  inden for det grønne og grå område, og har du lyst til et sommer job med masser af spændende opgaver?  Så er det måske dig, vi søger.

Jobbet:
Dine opgaver inden for det grønne og grå område vil bl.a. være, græsslåning, tilskæring af buske og træer, tømme skraldespande og holde området pænt og præsentabelt.

Personen:
Din faglige baggrund er ikke så vigtigt, men du skal have kendskab til haveredskaber, som hækkeskaks, kantklipper, græsslåmaskine. Du arbejder selvstændigt, er hjælpsom og serviceminded.

 

Personlige & faglige kvalifikationer:
Du har en relevant baggrund, ikke nødvendigvis faglært, men erfaring er en fordel.
Du har en positiv indstilling overfor arbejdet.
Du har flair for det grønne, og har en god ordenssans.
Du er serviceminded

 

Vi tilbyder:
4 dages arbejdsuge på 32 timer.
Arbejdstiden er: man – torsdag fra 06.00-14.00 (fredag fri)
Periode:  22. juli – 19. sep.  2024 (uge 30-38)
Gode ansættelsesforhold.

Praktisk info:
Kandidater indkaldes løbende til samtale.

 

Søg stillingen online:

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Ansøg stillingen via linket herunder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulenten  på telefonnummer: 70 70 18 28

Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Ansøg her

 

Område

Storkøbenhavn

Kategori

Natur og miljø

Ansøgningsfrist

31. maj 2024

Tiltrædelse

Juli 2024

Jobkode

MCK1101

Kontaktperson

Konsulent 70 70 18 28

Praktiske oplysninger

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match aps er et konsulenthus, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kvalificerede medarbejdere til faste stillinger samt korte og længerevarende vikariater.

Vi er medlem af Dansk Erhverv og er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening, hvilket er din garanti for ordnede forhold.